Home » Η MGA Entertainment ιδρύει θυγατρική εταιρεία στην Ελλάδα 

Η MGA Entertainment ιδρύει θυγατρική εταιρεία στην Ελλάδα 

Από OPS Publications
02/02/2024

Η MGA Entertainment ιδρύει θυγατρική εταιρεία στην Ελλάδα

LOGOS ET_CRT S

Στην ίδρυση θυγατρικής εταιρείας στην Ελλάδα, της MGA Entertainment Greece, προχώρησε η MGA Entertainment, Inc., μία από τις μεγαλύτερες και ταχύτατα αναπτυσσόμενες εταιρείες παιχνιδιών και ψυχαγωγίας στον κόσμο.

Όπως ανακοίνωσε, στόχος είναι να υποστηρίξει την ταχέως αναπτυσσόμενη διεθνή δραστηριότητά της στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η θυγατρική εταιρεία «θα αποτελείται πλήρως από συναδέλφους που έχουν εργαστεί για την MGA Entertainment στην Ελλάδα και τελούν πλέον ως υπάλληλοι αυτής της θυγατρικής στους ίδιους ρόλους», σημειώνεται σχετικά.

Η MGA Entertainment Greece θα πλαισιωθεί από τρεις άλλες θυγατρικές εταιρείες στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ), συμπεριλαμβανομένων της MGA Toys Iberia S.L., της MGA Entertainment Italy SRL και της MGA Toys France. «Αυτή η κίνηση δείχνει τη δέσμευση της εταιρείας για την ανάπτυξη των επιχειρήσεών της σε αυτές τις αγορές και για τη διεθνή της επιχειρηματική δραστηριότητα γενικότερα» επισημαίνεται.

«Η δραστηριότητά μας εκτός ΗΠΑ είναι ισχυρή και καθίσταται όλο και πιο σημαντική για την MGA Entertainment. Η ίδρυση αυτών των νέων θυγατρικών θα μας επιτρέψει να αυξήσουμε την δραστηριότητά μας πιο γρήγορα σε αυτές τις σημαντικές αγορές» δήλωσε ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της MGA Entertainment, Ισαάκ Λαριάν. «Ανυπομονώ να συνεργαστώ στενά με τις ομάδες σε κάθε μία από αυτές τις αγορές για να συνεχίσουμε να φέρνουμε νέα, καινοτόμα και διασκεδαστικά παιχνίδια και προϊόντα της MGA στους καταναλωτές σε ολόκληρη την ΕΕ».

Η MGA προηγουμένως ανακοίνωσε τα σχέδιά της για τη συγχώνευση με την Zapf CreationAG, την κορυφαία εταιρεία που κατασκευάζει παιδικές κούκλες κατασκευής στην Ευρώπη.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email