Home » Παγκόσμιος τόπος συνάντησης η Ambiente 2024 

Παγκόσμιος τόπος συνάντησης η Ambiente 2024 

Από OPS Publications
01/02/2024

Παγκόσμιος τόπος συνάντησης η Ambiente 2024

LOGOS ET_OPC S

Με αύξηση 10% στους εμπορικούς επισκέπτες, 4.928 εκθέτες παρουσίασαν τα νέα τους προϊόντα σε πάνω από 360.000 μικτά τετραγωνικά μέτρα στη φετινή Ambiente (συμπεριλαμβανομένης της Remanexpo), Christmasworld και Creativeworld.

Παρά την απεργία των σιδηροδρόμων που διήρκεσε αρκετές ημέρες, περίπου 140.000 επισκέπτες από όλους τους κλάδους του εμπορίου και των καναλιών πωλήσεων εμπνεύστηκαν από μια πληθώρα τάσεων και καινοτομιών στη μεγαλύτερη εκδήλωση στην ιστορία του Messe Frankfurt. Ως η πιο διεθνής πλατφόρμα δικτύωσης και παραγγελιών, το one-stop shop του κλάδου με περισσότερες από 170 συμμετέχουσες χώρες και περιοχές παρείχε προσανατολισμό, έμπνευση και λύσεις στις τρέχουσες προκλήσεις της αγοράς.

“Αποστολή εξετελέσθει! Μαζί με περίπου 5.000 εκθέτες και συμμετέχοντες από περισσότερες από 170 χώρες και περιοχές, αυτό το κορυφαίο τρίο εμπορικών εκθέσεων ενισχύει τη βιομηχανία καταναλωτικών αγαθών σε αβέβαιες εποχές», συνόψισε ο Detlef Braun, μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Messe Frankfurt.

Τρεις στους τέσσερις εμπορικούς επισκέπτες ήρθαν στη Φρανκφούρτη από το εξωτερικό. Με αύξηση 5% στους διεθνείς επισκέπτες σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος στο σημερινό 71%, η μεγάλη εμπορική έκθεση ξεπέρασε το αποτέλεσμα του προηγούμενου έτους. Η Γερμανία πρωτοστάτησε στη λίστα των επισκεπτών φέτος. Η Ιταλία και η Κίνα κατέλαβαν τη δεύτερη και τρίτη θέση στις πέντε πρώτες χώρες επισκεπτών, ακολουθούμενες από την Ολλανδία και τις ΗΠΑ.

Επιπλέον, οι τρεις εμπορικές εκθέσεις προσέλκυσαν γνωστούς μεγάλους αγοραστές, συμπεριλαμβανομένων των Begros, Butlers, Dehner Gartencenter, Dirk Rossmann, dm Drogeriemarkt, Edeka, Fleurop, Globus, Hornbach, Metro και Obi από τη Γερμανία. Οι σημαντικότεροι διεθνείς αγοραστές ήταν οι Amazon, Anthropology, Carrefour International, Crate & Barrel, El Corte Ingles, Galleries Lafayette, Fortnum & Mason, Harrods, La Rinascente, Loft, Marks & Spencer, Migros, το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης, Sainsbury’s, Tesco, Walmart και Zara Home.

Όσον αφορά την ικανοποίηση από το εύρος των εκθεμάτων, οι φετινές εμπορικές εκθέσεις ξεπέρασαν και τις περσινές: το 94% των επισκεπτών ήταν ικανοποιημένο από την ποιότητα και το εύρος των εκθετών έναντι 93% πέρυσι.

Η Ambiente θα διεξαχθεί στη Φρανκφούρτη, 7-11 Φεβρουαρίου 2025.

 

 

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email