Home » Το Disney Lorcana έδωσε ώθηση στις πωλήσεις της Ravensburger | Στο  11,6% η ανάπτυξη για το 2023 

Το Disney Lorcana έδωσε ώθηση στις πωλήσεις της Ravensburger | Στο  11,6% η ανάπτυξη για το 2023 

Από OPS Publications
01/02/2024

Το Disney Lorcana έδωσε ώθηση στις πωλήσεις της Ravensburger | Στο 11,6% η ανάπτυξη για το 2023

LOGOS ET_CRT S

Ο όμιλος παιχνιδιών Ravensburger αύξησε σημαντικά τις πωλήσεις του το 2023,  με αιχμή του δόρατος το παιχνίδι με κάρτες “Disney Lorcana”. Πιο συγκεκριμένα, ο Όμιλος Ravensburger ολοκλήρωσε μία από τις πιο επιτυχημένες οικονομικές του χρονιές το 2023, παρά το υποτονικό παγκόσμιο καταναλωτικό κλίμα, οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 11,6% στα 669 εκατ. ευρώ. Επιπλέον, χάρη στην αποτελεσματική διαχείριση κόστους, η κερδοφορία και οι ταμειακές ροές έχουν αυξηθεί σημαντικά για τον όμιλο. 

Η Ravensburger αποδίδει την αύξηση των πωλήσεων κυρίως στο παιχνίδι καρτών «Disney Lorcana», το οποίο κυκλοφόρησε στην αγορά τον Αύγουστο του 2023 σε στενή συνεργασία με τον συνεργάτη αδειοδότησης Disney. Επίσης, οι πωλήσεις παζλ, που είχαν αυξηθεί κατακόρυφα κατά τα χρόνια του κορωνοϊού, μειώθηκαν, ωστόσο, ήταν πολύ πάνω από τα προ πανδημίας επίπεδα. Τα τελευταία τρία χρόνια, η Ravensburger έχει επενδύσει πολλά χρήματα για να εισέλθει στην ακμάζουσα αγορά των καρτών ανταλλαγής.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email