Home » Η drupa επιστέφει δυναμικά 

Η drupa επιστέφει δυναμικά 

Από OPS Publications
08/02/2024

Η drupa επιστέφει δυναμικά

LOGOS ET_OPC S

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για το μεγαλύτερο και κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός στον κλάδο των εκτυπώσεων, με το φετινό σλόγκαν να είναι “we create the future”  Για άλλη μια φορά η παγκόσμια βιομηχανία στις εκτυπώσεις θα φιλοξενηθεί στο Messe Duesseldorf της Γερμανίας από τις 28 Μαΐου μέχρι τις 7 Ιουνίου, όπου οι επαγγελματίες θα βρουν την έμπνευση, τη καινοτομία, την κορυφαία τεχνογνωσία και την δικτύωση.

Η παγκοσμίου εμβέλειας και κύρους έκθεση επιστρέφει στο κοινό του από το 2016 όπου τότε οι εντυπώσεις που άφησε υπήρξαν εξαιρετικές: Το επενδυτικό κλίμα ήταν έντονο και δραστήριο ενώ καθώς η έκθεση ολοκληρωνόταν στα 158.237 τ.μ., 1.828 εκθέτες από 54 χώρες ανέφεραν ομόφωνα εξαιρετικές επιχειρηματικές συμφωνίες, υψηλού επιπέδου επαφές και θετικό πρόσημο για το μέλλον της παγκόσμιας βιομηχανίας εκτυπώσεων.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email