Home » Η Mattel ανακοίνωσε αύξηση πωλήσεων +7%  το 2023 

Η Mattel ανακοίνωσε αύξηση πωλήσεων +7%  το 2023 

Από OPS Publications
09/02/224

Η Mattel ανακοίνωσε αύξηση πωλήσεων +7% το 2023

LOGOS ET_CRT S

Το 2023 ήταν μια δύσκολη χρονιά για τον κλάδο του παιχνιδιού, που οδήγησε σε παγκόσμια πτώση τη παγκόσμια βιομηχανία. Ωστόσο, τα αποτελέσματα της Mattel δείχνουν ότι η εταιρεία έμεινε ανεπηρέαστη από αυτή την τάση ολοκληρώνοντας σταθερά τη χρονιά, μετά από μια θεαματική απόδοση του τέταρτου τριμήνου που είδε τις καθαρές πωλήσεις να εκτινάσσονται +16% (+1.621 εκατ. $) και τις ετήσιες παγκόσμιες πωλήσεις της να τρέχουν στο +7% .

Οι κούκλες (συμπεριλαμβανομένων των Barbie, Monster High και Disney Princess και Disney Frozen) και Vehicles (κυρίως Hot Wheels) σημείωσαν ανάπτυξη στο χαρτοφυλάκιο της Mattel, αντισταθμίζοντας, εν μέρει,  τις μειώσεις στις κατηγορίες Action Figures, Building Set, Games και στις κατηγορίες βρέφικα , προσχολικής ηλικίας (κυρίως Fisher-Price).

«Το 2023 ήταν μια χρονιά ορόσημο για τη Mattel», δήλωσε ο Ynon Kreiz, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Mattel. «Ολοκληρώσαμε το 2023 με τον ισχυρότερο ισολογισμό που είχαμε εδώ και χρόνια, φέρνοντάς μας σε εξαιρετική θέση να εφαρμόσουμε τη στρατηγική μας για την ανάπτυξη της επιχείρησης παιχνιδιών της Mattel. Καθώς κοιτάμε το 2024, πιστεύουμε ότι είμαστε σε πολύ καλή θέση ανταγωνιστικά και θα συνεχίσουμε να ξεπερνάμε τον κλάδο και να κερδίζουμε μερίδιο αγοράς».

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email