Home » Η Mondi ολοκλήρωσε την εξαγορά του Hinton Pulp έναντι  $5 εκατ. 

Η Mondi ολοκλήρωσε την εξαγορά του Hinton Pulp έναντι  $5 εκατ. 

Από OPS Publications
08/02/2024

Η Mondi ολοκλήρωσε την εξαγορά του Hinton Pulp έναντι $5 εκατ.

LOGOS ET_OPC S

Ο κατασκευαστής συσκευασιών και χαρτιού Mondi ολοκλήρωσε την εξαγορά της μονάδας Hinton Pulp στην Αλμπέρτα του Καναδά, από τη West Fraser Timber έναντι συνολικής αξίας 5 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ.

Η μονάδα Hinton Pulp έχει την ικανότητα να παράγει περίπου 250.000 τόνους πολτού ετησίως και θα παρέχει στη Mondi πρόσβαση σε τοπικές, υψηλής ποιότητας.

Πέρυσι, η Mondi ανέφερε ότι σχεδίαζε να επενδύσει 400 εκατ. ευρώ στο εργοστάσιο, κυρίως για μια νέα μηχανή χαρτιού κραφτ 200.000 τόνων.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Andrew King δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τους νέους συναδέλφους μας από το Hinton Pulp στη Mondi και ανυπομονούμε να εργαστούμε μαζί για να εξασφαλίσουμε το μέλλον της μονάδας και να υποστηρίξουμε την ανάπτυξη της Mondi στη Βόρεια Αμερική με το χαρτοφυλάκιό μας βιώσιμων συσκευασιών».

 

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email