Home » Οι εκθέτες Toy Fair δώρισαν πάνω από 5.600 παιχνίδια στον οργανισμό  KidsOut 

Οι εκθέτες Toy Fair δώρισαν πάνω από 5.600 παιχνίδια στον οργανισμό  KidsOut 

Από OPS Publications
08/02/2024

Οι εκθέτες Toy Fair δώρισαν πάνω από 5.600 παιχνίδια στον οργανισμό KidsOut

LOGOS ET_CRT S

Οι εκθέτες της Έκθεσης Παιχνιδιών Toy Fair έχουν δωρίσει μια ποσότητα ρεκόρ παιχνιδιών στη φιλανθρωπική οργάνωση KidsOut για να υποστηρίξουν παιδία που έχουν ανάγκη.

Η KidsOut, στην έβδομη χρονιά ως επίσημος φιλανθρωπικός συνεργάτης της έκθεσης, έφερε περισσότερους από 80 εθελοντές την τελευταία μέρα της έκθεσης, οι οποίοι έτρεξαν στους διαδρόμους συλλέγοντας περισσότερα από 5.600 παιχνίδια και παιχνίδια που δωρίστηκαν γενναιόδωρα από εκθέτες, το υψηλότερο ποσό που έλαβε μέχρι σήμερα. 

Το KidsOut γνώρισε μια εξαιρετική έκρηξη γενναιοδωρίας από τους εκθέτες. Η φιλανθρωπική οργάνωση, που είναι αφιερωμένη στη βοήθεια παιδιών που έχουν πέσει θύματα κακοποίησης και αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους για καταφύγιο, έλαβε μια ποικιλία προϊόντων. Αυτά τα αντικείμενα, σχολαστικά κατηγοριοποιημένα ανάλογα με την ηλικία, θα ομαδοποιηθούν για να δημιουργήσουν κουτιά παιχνιδιών που θα σταλούν σε ευάλωτα παιδιά.

Το 2023, το KidsOut έστειλε πάνω από 11.200 κουτιά παιχνιδιών που περιείχαν 10 ολοκαίνουργια παιχνίδια το καθένα, φέρνοντας χαρά σε χιλιάδες εκτοπισμένα παιδιά και παρέχοντας παιχνίδια σε παιδιά που αντιμετωπίζουν διάφορες προκλήσεις όπως φτώχεια, αναπηρία, ασθένειες ή άλλα μειονεκτήματα.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email