Home » Το Roblox εισάγει μετάφραση συνομιλίας σε πραγματικό χρόνο που βασίζεται σε AI 

Το Roblox εισάγει μετάφραση συνομιλίας σε πραγματικό χρόνο που βασίζεται σε AI 

Από OPS Publications
08/02/2024

Το Roblox εισάγει μετάφραση συνομιλίας σε πραγματικό χρόνο που βασίζεται σε AI

LOGOS ET_CRT S

Η Roblox σπάει τα γλωσσικά εμπόδια σήμερα καθώς λανσάρει τη μετάφραση συνομιλίας σε πραγματικό χρόνο με τεχνητή νοημοσύνη.

Θεωρώντας την κίνηση ως ένα σημαντικό άλμα για την προώθηση της παγκόσμιας επικοινωνίας και της συμμετοχής, η Roblox ανέφερε ότι λανσάρει τη λειτουργία μετάφρασης συνομιλίας σε 16 γλώσσες, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να επικοινωνούν απρόσκοπτα στη γλώσσα που προτιμούν. Το γεγονός αυτό είναι αρκετά εντυπωσιακό καθώς η τεχνητή νοημοσύνη αλλάζει γρήγορα τον κόσμο μας με πολλές συσκευές και εφαρμογές μετάφρασης σε πραγματικό χρόνο, να κυκλοφορούν στην αγορά,  αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που ενσωματώνεται σε gaming.

Η πρωτοποριακή τεχνολογία, που βασίζεται στην αποκλειστική τεχνητή νοημοσύνη της Roblox, διευκολύνει την άμεση μετάφραση των μηνυμάτων συνομιλίας κειμένου μεταξύ των χρηστών. Με άμεση ισχύ, οι χρήστες σε όλο τον κόσμο μπορούν να συμμετέχουν σε συνομιλίες με άλλα μέλη της κοινότητας στη μητρική τους γλώσσα.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email