Home » H Logigraf Καραγιάννης Α.Ε. φέρνει αποκλειστικά πλέον στην Ελλάδα τα προϊόντα της Grupo Erik 

H Logigraf Καραγιάννης Α.Ε. φέρνει αποκλειστικά πλέον στην Ελλάδα τα προϊόντα της Grupo Erik 

Από OPS Publications
09/02/2024

H Logigraf Καραγιάννης Α.Ε. φέρνει αποκλειστικά πλέον στην Ελλάδα τα προϊόντα της Grupo Erik

LOGOS ET_OPC S

H Logigraf Καραγιάννης Α.Ε. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι αναλαμβάνει εφεξής την αποκλειστική διάθεση και διανομή των προϊόντων της ισπανικής εταιρείας Grupo Erik στην Ελλάδα (εξαιρούνται οι αφίσες, που δεν θα περιλαμβάνονται πλέον στη γκάμα προϊόντων που διαθέτει η Logigraf Καραγιάννης Α.Ε).

Τα προϊόντα της Grupo Erik είναι γνωστά για την ποιότητα και τον ελκυστικό σχεδιασμό τους, με τα πιο γνωστά και λατρεμένα επώνυμα brands. Στην γκάμα τους θα βρείτε από χαρτικά είδη και είδη γραφής μέχρι κούπες και φωτιστικά, θερμός κ.λ.π.

Μερικά από τα διάσημα brands που θα βρείτε στην ιστοσελίδα https://b2b.logigraf.com.gr/ είναι τα:  Pusheen – BT21 – Harry Potter – Lilo & Stitch – Mickey – Minnie – Hokusai – One Piece – Star Wars – The Mandalorian – Marvel – DC Comics κ.λ.π.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στους πωλητές σας, στα τηλέφωνα επικοινωνίας της εταιρείας, μέσω mail στο info@logigraf.gr , ή επισκεφτείτε το https://b2b.logigraf.com.gr

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email