Home » Γιοβάς Α.Ε. | Νέα χρονιά, Νέα Brands 

Γιοβάς Α.Ε. | Νέα χρονιά, Νέα Brands 

Από OPS Publications
16/02/2024

Γιοβάς Α.Ε. | Νέα χρονιά, Νέα Brands

LOGOS ET_OPC S

Η Γιοβάς Α.Ε. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει στην «οικογένεια» των δημοφιλών συλλογών GIM & Back Me Up τα πιο trendy brands της νέας χρονιάς: Emily in Paris, Wednesday, One Piece, Monster High, Stitch, Dragonball και Gabby’s Dollhouse.

Σακίδια & stationary σε εντυπωσιακά σχέδια και μεγάλη ποικιλία προϊόντων, οι νέες συλλογές μας θα κάνουν τη διαφορά στη φετινή σχολική χρονιά και οι μικροί μας φίλοι θα δυσκολευτούν να ξεχωρίσουν την αγαπημένη τους!

Έχοντας ολοκληρώσει με ιδιαίτερη επιτυχία τις τοπικές παρουσιάσεις σε Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Αλεξανδρούπολη, Λάρισα, Καλαμάτα, Πάτρα και Ιωάννινα, αλλά και τη διεθνή έκθεση Spielwarenmesse στη Νυρεμβέργη, οι νέοι κατάλογοι GIM και Back Me Up είναι διαθέσιμοι και online www.giovasgroup.gr/catalogues, ενώ οι ετοιμασίες για την επερχόμενη έκθεση School & Office 2024 συνεχίζονται πυρετωδώς.

Οι αγαπημένοι μας ήρωες, όπως Sonic, Paw Patrol και Paul Frank, μαζί με τις νέες σειρές και με άλλα δημοφιλή brands της εταιρίας μας, όπως Fisher Price και Play-Doh, θα βρίσκονται στο περίπτερο της Γιοβάς Α.Ε. [Β11] από τις 23 ως και τις 25 Φεβρουαρίου, όπου θα μπορείτε να δείτε από κοντά την πλήρη γκάμα των προϊόντων μας για τη φετινή σχολική και καλοκαιρινή σεζόν – πάντοτε, με την υψηλή ποιότητα και αισθητική που χαρακτηρίζει την Γιοβάς Α.Ε. όλα αυτά τα χρόνια.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email