Home » Η Hasbro ανακοίνωσε μείωση εσόδων κατά 15% για τη χρήση του 2023 

Η Hasbro ανακοίνωσε μείωση εσόδων κατά 15% για τη χρήση του 2023 

Από OPS Publications
16/02/2024

Η Hasbro ανακοίνωσε μείωση εσόδων κατά 15% για τη χρήση του 2023

LOGOS ET_CRT S

Η Hasbro, ανακοίνωσε τη περασμένη Τρίτη, τα οικονομικά αποτελέσματα του τέταρτου τριμήνου και του πλήρους έτους για το 2023, με τα ετήσια έσοδα της εταιρείας να έχουν μειωθεί κατά 15% στα $5 δις., ενώ τα έσοδα στο τέταρτο τρίμηνο μειώθηκαν κατά 23% στα $1,3 δις..

«Καθοδηγούμενοι από τη νέα μας στρατηγική σημειώσαμε πρόοδο στον μετασχηματισμό μας κατά τη διάρκεια ενός δύσκολου 2023. Παρά το μακροοικονομικό υπόβαθρο, μπαίνουμε στο 2024 με έναν πιο υγιή ισολογισμό, πιο λιτό – ως αφορά τη διάρθρωση κόστους – και ένα ποικίλο χαρτοφυλάκιο κορυφαίων επωνυμιών παιχνιδιών που υποστηρίζουν την ικανότητά μας να επενδύουμε στην επιχείρηση και να διατηρούμε τη δέσμευσή μας προς τους μετόχους. Ταυτόχρονα, λαμβάνουμε τις απαραίτητες ενέργειες για να μεταμορφώσουμε τη Hasbro και να προσφέρουμε μακροπρόθεσμη κερδοφόρα ανάπτυξη, ξεκινώντας με την ώθηση σημαντικής αύξησης κερδών σε όλους τους τομείς μας το 2024 και τη δημιουργία δυναμικής στον αγωγό καινοτομίας μας από τώρα έως το 2025», δήλωσε ο Chris Cocks, Διευθύνων Σύμβουλος, Hasbro

Για το έτος, τα Wizards of the Coast και Digital Gaming σημείωσαν αύξηση των εσόδων κατά 10% αντισταθμίζοντας την πτώση 19% στις πωλήσεις καταναλωτικών προϊόντων και την πτώση 31% στην ψυχαγωγία. Το Baldur’s Gate III από τα Larian Studios και το Monopoly Go! από το Scopely οδήγησε σε άνοδο 10% στα έσοδα από Licensed Digital Gaming για την Hasbro, ενώ τα έσοδα από επιτραπέζια παιχνίδια αυξήθηκαν κατά 1% που αποδόθηκε στο Magic: The Gathering.

Άλλα σημαντικότερα σημεία για το 2023 περιλαμβάνουν αύξηση 76% από έτος σε έτος στα Dungeons & Dragons, 25% αύξηση στα Transformers και 2% αύξηση στο Magic: The Gathering, Η Hasbro μείωσε επίσης το απόθεμά της κατά 51% το 2022, συμπεριλαμβανομένης μιας μείωσης κατά 56% στο απόθεμα Καταναλωτικών Προϊόντων λόγω εκφορτώσεων στο κανάλι αξίας (Ross Dress for Less, TJ Maxx, Marshall’s, Burlington, Ollie’s) όπως φαίνεται κατά την περίοδο των εορτών.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email