Home » Η Kelly Toys Holdings (Jazwares) υπέβαλε μήνυση κατά της Build-A-Bear για παραβίαση πνευματικής ιδιοκτησίας 

Η Kelly Toys Holdings (Jazwares) υπέβαλε μήνυση κατά της Build-A-Bear για παραβίαση πνευματικής ιδιοκτησίας 

Από OPS Publications
15/02/2024

Η Kelly Toys Holdings (Jazwares) υπέβαλε μήνυση κατά της Build-A-Bear για παραβίαση πνευματικής ιδιοκτησίας

LOGOS ET_CRT S

Η Kelly Toys Holdings της Jazwares υπέβαλε μήνυση κατά της Build-A-Bear Workshop σε δικαστήριο της Καλιφόρνια ισχυριζόμενη παραβίαση της πνευματικής ιδιοκτησίας (IP). Στο επίκεντρο της αγωγής βρίσκεται η νέα σειρά λούτρινων παιχνιδιών Skoosherz της Build-A-Bear, τα οποία η Kelly Toys αποκαλεί “knockoff” εκδόσεις των δικών της Squishmallows .

Η Jazwares ισχυρίστηκε ότι η Skoosherz, μια νέα σειρά που παρουσιάστηκε φέτος από το Build-A-Bear Workshop είναι παρόμοια με τη σειρά Squishmallows και παραβιάζει τα πνευματικά δικαιώματα. Ο κατασκευαστής του Squishmallows έχει ξεκινήσει αγωγή πνευματικής ιδιοκτησίας στην Καλιφόρνια. Το Build-A-Bear Workshop ξεκίνησε τη δική του αγωγή ως αντίποινα στο Μιζούρι, σε μια προσπάθεια να αποδείξει ότι το Skoosherz είναι μια μοναδική εκδοχή ενός λούτρινου παιχνιδιού.

«Το Build-A-Bear έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να αντιγράψει την ξεχωριστή εμφάνιση, αίσθηση και απτική σχεδίαση των Squishmallows για να αξιοποιήσει την παγκόσμια επιτυχία του Squishmallows κατάφωρα και σκόπιμα», δήλωσε ο Jazwares σε ένα email στο BBC.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email