Home » Η The Toy Association ανακοινώνει τις τάσεις των παιχνιδιών για το 2024 

Η The Toy Association ανακοινώνει τις τάσεις των παιχνιδιών για το 2024 

Από OPS Publications
16/02/2024

Η The Toy Association ανακοινώνει τις τάσεις των παιχνιδιών για το 2024

LOGOS ET_CRT S

Η The Toy Association αποκάλυψε τις κορυφαίες τάσεις που αναμένεται να αυξήσουν τις καταναλωτικές δαπάνες για παιχνίδια και προϊόντα ψυχαγωγίας για νέους το 2024. Η ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της ετήσιας ενημέρωσης για τις τάσεις της Ένωσης Παιχνιδιών, μια εικονική συνέντευξη τύπου που έδωσε στους λιανοπωλητές και στα μέσα ενημέρωσης μια πρώτη ματιά στις τελευταίες εξελίξεις στα παιχνίδια και το παιχνίδι.

«Με τους προϋπολογισμούς να συνεχίζουν και φέτος να είναι συγκριμένοι , οι σημερινοί αγοραστές παιχνιδιών αναζητούν κάτι περισσότερο από απλά παιχνίδια, αναζητούν εμπειρίες διαρκούς παιχνιδιού», δήλωσε η Adrienne Appell, εκτελεστική αντιπρόεδρος επικοινωνίας μάρκετινγκ στον The Toy Association. «Τα κορυφαία παιχνίδια της φετινής χρονιάς θα δώσουν προτεραιότητα στους προϋπολογισμούς των καταναλωτών, την ανθεκτικότητα και τη βιωσιμότητα, δίνοντας παράλληλα έμφαση στον τρόπο με τον οποίο οι παραγωγοί παιχνιδιών διευρύνουν τη γκάμα των προϊόντων τους με τρόπους που κλίνουν στις πολιτιστικές τάσεις και κάνουν το παιχνίδι πιο προσιτό για όλες τις ηλικίες και τις ικανότητες».

Aκολουθεί μια σύνοψη των κορυφαίων τάσεων του 2024 :

Οικολογικό παιχνίδι: Το 45% των γονέων κάτω των 40 ετών λαμβάνουν υπόψη τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός παιχνιδιού όταν λαμβάνουν αποφάσεις για την αγορά.  Το 2024, οι κατασκευαστές παιχνιδιών θα δώσουν προτεραιότητα στη βιωσιμότητα, όχι μόνο ως δέσμευση για χρήση φιλικών προς το περιβάλλον υλικών, αλλά και ως ολιστική προσέγγιση ευθυγραμμισμένη με αυτές τις εξελισσόμενες καταναλωτικές αξίες.

Απόκοσμη γοητεία: Μυστικά, μαγικά και υπερφυσικά παιχνίδια μεταφέρουν παιδιά και παιδιά σε ένα μαγευτικό ταξίδι, θολώνοντας τα όρια μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας. Χάρη στο αναζωπυρούμενο πολιτιστικό ενδιαφέρον για είδη απόκοσμου, μυστηρίου και τρόμου σε ταινίες, τηλεόραση και λογοτεχνία, περιμένουμε να δούμε μια σειρά παιχνιδιών που αξιοποιούν νέες τεχνολογίες, κρυφά χαρακτηριστικά, μυστικούς κώδικες και αφηγήσεις που αξιοποιούν τη φυσική μας περιέργεια.

Παιχνίδια που συμβάλουν στην ανάπτυξη: Σε αυτήν την εποχή της προσεκτικής ανατροφής των παιδιών, η βιομηχανία παιχνιδιών θα  προσφέρει μια μεγάλη γκάμα παιχνιδιών που βοηθούν τόσο το μυαλό όσο και το σώμα, Συνδυάζοντας τη συναισθηματική νοημοσύνη, το ενεργό παιχνίδι χωρίς οθόνη και τη διασκέδαση εμπνευσμένη από τον αθλητισμό, αυτή η τάση πρόκειται να επαναπροσδιορίσει το τοπίο του παιδικού παιχνιδιού, με στόχο να διεγείρει τη δημιουργικότητα, την υγιή συναισθηματική έκφραση και την κοινωνική αλληλεπίδραση.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email