Home » Η Typotrust Αντωνίου Α.Ε. επεκτείνει την γκάμα των σειρών Cactus και Typotrust plus 

Η Typotrust Αντωνίου Α.Ε. επεκτείνει την γκάμα των σειρών Cactus και Typotrust plus 

Από OPS Publications
15/02/2024

Η Typotrust Αντωνίου Α.Ε. επεκτείνει την γκάμα των σειρών Cactus και Typotrust plus

LOGOS ET_OPC S

Η Typotrust Αντωνίου Α.Ε. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της Cactus με την προσθήκη νέων κατηγοριών. Δίνοντας μια νότα ανανέωσης και δημιουργικότητας στον καθόλα αυστηρό χώρο του γραφείου, η σειρά Cactus προσφέρει  stationery fashion προϊόντα και αξεσουάρ που με την ποιότητα και το εκλεπτυσμένο τους design, θα δώσουν ένα διαφορετικό χαρακτήρα στην καθημερινότητα του γραφείου σας.

Η γκάμα των προϊόντων της δεν περιορίζεται μόνο στον χώρο του γραφείου, καθώς περιλαμβάνει και παιδικές σειρές stationary fashion, αλλά και διάφορα gadget και αξεσουάρ όπως τα retractable πορτοφόλια RFID για πιστωτικές κάρτες.

Επιπλέον, η εταιρία επεκτείνει την γκάμα των προϊόντων αρχειοθέτησης με τη νέα της σειρά Typotrust plus. Τα προϊόντα αρχειοθέτησης Typotrust plus (ντοσιέ λάστιχο, ντοσιέ κρικ, φάκελος κουμπί) διαθέτουν απαράμιλλή  ποιότητα και κορυφαίο design σε απίστευτους συνδυασμούς νέων χρωμάτων.

 Ανακαλύψτε τα νέα προϊόντα Cactus και Typotrust plus στην ιστοσελίδα της εταιρίας μας: https://typotrust.gr/. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στον πωλητή της περιοχής σας καθώς και στα τηλέφωνα επικοινωνίας της εταιρίας μας ή μέσω e-mail στο typotrust@typotrust.gr

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email