Home » Ποσό μαμούθ επένδυσε η Disney στην Epic Games 

Ποσό μαμούθ επένδυσε η Disney στην Epic Games 

Από OPS Publications
16/02/2024

Ποσό μαμούθ επένδυσε η Disney στην Epic Games

LOGOS ET_CRT S

Αυτή την εβδομάδα, η Walt Disney Company ανακοίνωσε ότι επένδυσε μετοχικό μερίδιο 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην Epic Games , δημιουργό του “Fortnite”. Η επένδυση ξεκινά επίσης ένα πολυετές πρόγραμμα συνεργασίας που συνδέεται με το “Fortnite” που θα ζωντανέψει τις πνευματικές ιδιότητες, τους χαρακτήρες, τις ιστορίες και τις εμπειρίες της Disney και θα προσελκύσει το κοινό του “Fortnite” με πάνω από 100 εκατομμύρια ενεργούς παίκτες.

Ενώ η συναλλαγή εξακολουθεί να υπόκειται σε συνήθεις όρους και ρυθμιστικές εγκρίσεις, η επένδυση σηματοδοτεί την πρόθεση να δημιουργήσει ένα νέο «ανοιχτό, επίμονο και κοινωνικό σύμπαν», επιτρέποντας στους καταναλωτές να παίζουν, να παρακολουθούν, να ψωνίζουν και να αλληλεπιδρούν με περιεχόμενο σε όλο το χαρτοφυλάκιο της Disney.

«Η συναρπαστική νέα μας σχέση με την Epic Games θα συγκεντρώσει τις αγαπημένες μάρκες και τα franchise της Disney με το εξαιρετικά δημοφιλές “Fortnite” σε ένα μεταμορφωτικό νέο κόσμο παιχνιδιών και ψυχαγωγίας», αναφέρει ο Robert A. Iger, Διευθύνων Σύμβουλος της The Walt Disney Company. «Το γεγονός αυτό σηματοδοτεί τη μεγαλύτερη είσοδο της Disney στον κόσμο των παιχνιδιών και προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες για ανάπτυξη και επέκταση. Ανυπομονούμε για τους θαυμαστές να βιώσουν τις ιστορίες της Disney και τους κόσμους που αγαπούν με πρωτοποριακούς νέους τρόπους».

Από την παγκόσμια έκρηξη της ψηφιακής ψυχαγωγίας το 2020, οι παγκόσμιες μάρκες δυναμικής προσπαθούν να οικοδομήσουν θεμέλια στο gaming μέσω εσωτερικών επενδύσεων στην τεχνολογία και την πνευματική ιδιοκτησία.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email