Home » Η HP καταπολεμά τις απομιμήσεις στην Ινδία

Η HP καταπολεμά τις απομιμήσεις στην Ινδία

Από OPS Publications
15/02/2024

Η HP καταπολεμά τις απομιμήσεις στην Ινδία

LOGOS ET_OW S

Σε μια επιχείρηση σε εθνικό επίπεδο, οι αρχές στην Ινδία κατέσχεσαν πλαστά δοχεία μελάνης και τόνερ HP αξίας 30 crore (3,64 εκατομμύρια δολάρια/3,33 εκατομμύρια ευρώ).

Σε μια σημαντική καταστολή των παραποιημένων προϊόντων, οι αρχές επιβολής του νόμου στην Ινδία, με την υποστήριξη του προγράμματος HP Anti-Counterfeiting and Fraud (ACF), κατάσχεσαν πλαστά προϊόντα HP αξίας περίπου 30 crore Rs (3,64 εκατομμύρια $/3,33 εκατομμύρια ευρώ) μεταξύ Νοεμβρίου 2022 και Οκτώβριος 2023.

Τα κατασχεθέντα, αποτελούμενα κυρίως από τόνερ και δοχεία μελάνης, προορίζονταν για την αγορά, θέτοντας σε κίνδυνο ανυποψίαστους καταναλωτές.

Αυτή η πρωτοβουλία αποτελεί μέρος της ευρύτερης στρατηγικής της HP για την καταπολέμηση της διάδοσης πλαστών προϊόντων, η οποία περιλαμβάνει περίπου 300 επιθεωρήσεις παράδοσης πελατών σε ολόκληρη την Ινδία εντός της καθορισμένης περιόδου. Η λειτουργία όχι μόνο αποτρέπει οικονομικές απώλειες για τον αρχικό κατασκευαστή, αλλά προστατεύει επίσης την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στα προϊόντα που αγοράζουν.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email