Home » Αύξηση τζίρου και μείωση όγκου πωλήσεων παρουσίασε ο όμιλος Bic το 2023

Αύξηση τζίρου και μείωση όγκου πωλήσεων παρουσίασε ο όμιλος Bic το 2023

Από OPS Publications
23/02/2024

Αύξηση τζίρου και μείωση όγκου πωλήσεων παρουσίασε ο όμιλος Bic το 2023

LOGOS ET_OPC S

Στις 19 Φεβρουαρίου 2024, ο όμιλος Bic δημοσιοποίησε τα οικονομικά αποτελέσματά για τη χρήση του 2023. Ο όμιλος Bic πραγματοποίησε κύκλο εργασιών 2,26 δισ. ευρώ, αυξημένος κατά 9,2% σε σταθερές συναλλαγματικές ισοτιμίες. Τα τρία τμήματα της μάρκας που συμμετείχαν σε αυτήν την ανάπτυξη ήταν: +3,3% για τους αναπτήρες, +17,8% για τα ξυραφάκια και όσον αφορά τη γραφική ύλη – σχολικά η αύξηση ήταν στο +10,2% με 845,9 εκατ. ευρώ. Ως αφορά τους όγκους πωλήσεων στην κατηγορία, αυτοί παρουσιάστηκαν μειωμένοι κατά 6,9% με πωλήσεις λίγο πάνω από 6 δισεκατομμύρια μονάδες σε σύγκριση με 6,5 δισεκατομμύρια το 2022.

Στην Ευρώπη, η ανάπτυξη προϊόντων, όπως τα 4-Couleurs σε ανατολικές χώρες, επέτρεψε την καταγραφή καλών αποτελεσμάτων. Οι νέες σειρές αύξησαν επίσης τις πωλήσεις στη Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Στη δυναμική του ομίλου συνέβαλαν επίσης οι αγορές της Νότιας Αμερικής, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής. Το 2024, για το τμήμα χαρτικών, η Bic προβλέπει μια ελαφρά έως μέτρια πτώση στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες, μια ελαφρά έως μέτρια αύξηση στη Λατινική Αμερική και μια πιο σταθερή αύξηση στην Ινδία. Συνολικά, ο κατασκευαστής υπολογίζει σε αύξηση του κύκλου εργασιών από 5% έως 7%.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email