Home » Εισβολή της κινέζικης Pop Mart σε ΗΠΑ και Ευρώπη 

Εισβολή της κινέζικης Pop Mart σε ΗΠΑ και Ευρώπη 

Από OPS Publications
22/02/2024

Εισβολή της κινέζικης Pop Mart σε ΗΠΑ και Ευρώπη

LOGOS ET_CRT S

Η κινεζική μάρκα παιχνιδιών και ψυχαγωγίας Pop Mart σχεδιάζει να φέρει τα παιχνίδια της σε περισσότερες περιοχές των ΗΠΑ, αφού αυτή τη στιγμή διαθέτει επτά καταστήματα στις ΗΠΑ, δύο από τα οποία άνοιξαν σε εμπορικά κέντρα του Λος Άντζελες αυτόν τον μήνα. Η Pop Mart διαθέτει συνολικά 450 καταστήματα σε 30 χώρες.

Η εταιρεία σχεδιάζει να ανοίξει περισσότερα καταστήματα σε πόλεις όπως το Λας Βέγκας και το Σαν Ντιέγκο, μεταξύ άλλων περιοχών της χώρας, αν και οι ημερομηνίες έναρξης δεν έχουν ακόμη καθοριστεί.

Ο Luis Barrientos, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Pop Mart, δήλωσε ότι οι ΗΠΑ είναι η αγορά-στόχος της Pop Mart για παγκόσμια ανάπτυξη. Πρόσθεσε ότι η εταιρεία βρίσκεται σε καλή θέση για να ανοίξει έως και 200 καταστήματα στη χώρα. Η επέκτασή της στο εξωτερικό αποτελεί σημαντικό μέρος του σχεδίου αύξησης των εσόδων της εταιρείας.

Η Pop Mart έχει την έδρα της στο Πεκίνο της Κίνας και εισήχθη στο Χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ το 2020. Η εταιρεία κατασκευάζει και πουλάει είδη pop κουλτούρας ενώ παράλληλα αναπτύσσει πρωτότυπες σειρές όπως οι Molly, Skullpanda και Dimoo, και συνεργάζεται επίσης με δημοφιλή franchise όπως ο Μίκυ Μάους και ο Χάρι Πότερ.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email