Home » Η FILA στηρίζει το Veronesi Foundation στην προσπάθεια καταπολέμησης του παιδικού καρκίνου 

Η FILA στηρίζει το Veronesi Foundation στην προσπάθεια καταπολέμησης του παιδικού καρκίνου 

Από OPS Publications
22/02/2024

Η FILA στηρίζει το Veronesi Foundation στην προσπάθεια καταπολέμησης του παιδικού καρκίνου

LOGOS ET_OPC S

Όπως κάθε χρόνο, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Παιδικού Καρκίνου (15 Φεβρουαρίου), η FILA, τηρώντας τη δέσμευση στις νέες γενιές, επιχορηγεί, παράλληλα με άλλες δράσεις,  σχετικά προγράμματα ερευνών.

Πιο συγκεκριμένα, η δέσμευση της FILA εφαρμόζεται σε πολλαπλά επίπεδα, συμπεριλαμβανομένων πολυάριθμων συγκεκριμένων έργων και χορηγιών στον τομέα της έρευνας. Κεντρική θέση σε αυτή την κατεύθυνση για τη Fila, αποτελεί η υποστήριξη του Veronesi Foundation που εδώ και χρόνια χρηματοδοτεί μια εξαιρετική επιστημονική έρευνα στον τομέα της παιδιατρικής ογκολογίας αλλά και το PALM Research Project® , την καινοτόμο πλατφόρμα έρευνας και θεραπείας για παιδιά που πάσχουν από οξύ μυελοειδή λευχαιμία.

Η δέσμευση της Εταιρείας για την υποστήριξη του έργου είναι διπλή. Πρώτα απ ‘όλα, υπάρχει η χρηματοδότηση μιας ερευνητικής υποτροφίας που απονεμήθηκε στην Δρ. Michela Rossi, ερευνήτρια στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Bambino Gesù στη Ρώμη, για τη διεξαγωγή μελέτης σχετικά με το ρόλο και τον μηχανισμό δράσης του Rab23 στην ανάπτυξη οστεοσαρκώματος και τον εντοπισμό για νέους θεραπευτικούς στόχους. Η FILA επίσης, επιχορηγεί μια σημαντική μελέτη η οποία θα μπορέσει να δώσει περαιτέρω πρόοδο στα αποτελέσματα για την καταπολεμηση μυελοειδούς λευχαιμίας.

«Εδώ και χρόνια χρηματοδοτούμε εξαιρετική επιστημονική έρευνα και την καλύτερη ιατρική περίθαλψη για νέους καρκινοπαθείς. Χάρη στην πολύτιμη και ανανεωμένη υποστήριξη της FILA θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε τη μεγάλη μας δέσμευση να αυξήσουμε τις πιθανότητες ανάρρωσης και να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των παιδιών και των εφήβων που νοσούν από καρκίνο» – δήλωσε η Monica Ramaioli, Γενική Διευθύντρια του Ίδρυμα Umberto Veronesi ETS».

Omino Bianco alongside the Umberto Veronesi Foundation for the Gold for  Kids project - Bolton

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email