Home » Η Heathside Trading υπέγραψε παγκόσμια συμφωνία άδειας χρήσης με τη Molang

Η Heathside Trading υπέγραψε παγκόσμια συμφωνία άδειας χρήσης με τη Molang

Από OPS Publications
22/02/2024

Η Heathside Trading υπέγραψε παγκόσμια συμφωνία άδειας χρήσης με τη Molang

Η Heathside έχει συνάψει συμφωνία με τη Millimages για να γίνει κάτοχος άδειας για τη Molang στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρώπη και τις ΗΠΑ. Η αδειοδοτημένη σειρά Molang, η οποία θα κυκλοφορήσει το τρίτο τρίμηνο του 2024 μέσω επιλεγμένων συνεργατών λιανικής, θα περιλαμβάνει μια ποικιλία από παιχνίδια, συλλεκτικά αντικείμενα και δώρα.

Με περισσότερους από 7 εκατ. ακολούθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Molang είναι ένα διεθνές φαινόμενο της τηλεόρασης, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, της αδειοδότησης και του merchandising. Είχε τεράστια προβολή και αφοσίωση παγκοσμίως, με 712 εκατομμύρια προβολές στο YouTube Kids και 18 εκατομμύρια στο κανάλι YouTube. Μόνο το 2023, η Molang απέκτησε 821.000 συνδρομητές TikTok και 335.000 ακόλουθους στο Instagram.

Ο Darren Epstein από το Heathside σχολίασε: «Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τους Millimages και Brand-Ward σε αυτήν τη σειρά προϊόντων Molang. Ως μεγάλοι θαυμαστές της μάρκας, είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε νέες σειρές προϊόντων με την επωνυμία Khadou».

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email