Home » Η Topps και ο José Mourinho συνεργάζονται στην καμπάνια του UEFA Euro 2024

Η Topps και ο José Mourinho συνεργάζονται στην καμπάνια του UEFA Euro 2024

Από OPS Publications
22/02/2024

Η Topps και ο José Mourinho συνεργάζονται στην καμπάνια του UEFA Euro 2024

LOGOS ET_CRT S

Η Topps καλωσορίζει τον José Mourinho στην ομάδα σε νέες διαφημίσεις καμπάνιας που σηματοδοτούν την κυκλοφορία των επίσημων αυτοκόλλητων και καρτών του UEFA Euro 2024.

Οι νέες καμπάνιες με πρωταγωνιστή τον Μουρίνιο θα κυκλοφορήσουν ενόψει του UEFA Euro 2024, με το πρώτο βίντεο να έχει κυκλοφορήσει στις 14 Φεβρουαρίου μέσω των καναλιών κοινωνικής δικτύωσης της Topps. Ο Patrick Rausch, επικεφαλής μάρκετινγκ EMEA της Fanatics Collectibles, δήλωσε: «Με αυτήν την καμπάνια, η προσδοκίες για το UEFA Euro 2024 αυξάνονται πάρα πολύ για εμάς ως επίσημο συνεργάτη. Για άλλη μια φορά, ο José Mourinho μας δείχνει γιατί τον αποκαλούν «The Special One» και γιατί είναι η τέλεια επιλογή για εμάς ως πρεσβευτής της μάρκας».

Ως επίσημος αδειοδοτημένος συνεργάτης της UEFA μέχρι το 2028, η Topps θα παρέχει αποκλειστικά αυτοκόλλητα, κάρτες συναλλαγών και συλλεκτικά αντικείμενα που συνδέονται με το UEFA Euro 2024, καθώς και άλλες εκδηλώσεις ποδοσφαίρου, όπως το UEFA Champions League και το UEFA Europa League. Η σειρά θα περιλαμβάνει αυτοκόλλητα, κάρτες και συλλεκτικά αντικείμενα κάθε διαγωνιζόμενης εθνικής ομάδας.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email