Home » Η Mattel συνεργάζεται με τη Rollic για την κυκλοφορία του νέου παιχνιδιού Barbie για κινητά 

Η Mattel συνεργάζεται με τη Rollic για την κυκλοφορία του νέου παιχνιδιού Barbie για κινητά 

Από OPS Publications
29/02/2024

Η Mattel συνεργάζεται με τη Rollic για την κυκλοφορία του νέου παιχνιδιού Barbie για κινητά

LOGOS ET_CRT S

Η Mattel ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με τη Rollic , θυγατρική της Zynga Inc., για την εισαγωγή ενός νέου παιχνιδιού Barbie για κινητά. Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα φέτος. Το επερχόμενο παιχνίδι Barbie για κινητά θα κυκλοφορήσει από τη Rollic, το οποίο πρόσφατα ξεπέρασε τα 2,7 δις λήψεις παγκοσμίως. Η Rollic αναπτύσσει και δημοσιεύει επιτυχημένους τίτλους για κινητά σε περισσότερες από 175 χώρες και είχε 22 τίτλους να φτάσουν στο Νο. 1 και στο Νο. 2 στο Apple App Store των ΗΠΑ.

«Η συνεχιζόμενη επέκταση του χαρτοφυλακίου ψηφιακών παιχνιδιών με άδεια χρήσης της Mattel αποτελεί μέρος μιας στρατηγικής πρωτοβουλίας για την ενίσχυση της επιχείρησής της σε ψηφιακά παιχνίδια. Αυτή η προσπάθεια στοχεύει να προσφέρει συναρπαστικές εμπειρίες ψυχαγωγίας βασισμένες στις αγαπημένες πνευματικές ιδιότητες της Mattel που θα έχουν απήχηση στους θαυμαστές σε πολλές γενιές. Η συνεργασία με τη Rollic και τη Zynga μας δίνει τη δυνατότητα να φέρουμε ένα φρέσκο ​​και συναρπαστικό παιχνίδι μαζικής αγοράς Barbie για κινητά στους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Mike DeLaet, παγκόσμιος επικεφαλής του Digital Gaming της Mattel».

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email