Home » Η Sony μειώνει το παγκόσμιο εργατικό δυναμικό της κατά 8% 

Η Sony μειώνει το παγκόσμιο εργατικό δυναμικό της κατά 8% 

Από OPS Publications
29/02/2024

Η Sony μειώνει το παγκόσμιο εργατικό δυναμικό της 8%

LOGOS ET_OPC S

Η Sony Interactive Entertainment (SIE), γνωστή για τα συστήματα παιχνιδιών PlayStation, σχεδιάζει να απολύσει  περίπου 900 υπαλλήλους της, δηλαδή μείωση 8% του συνολικού αριθμού προσωπικού της.

Σε ένα email που εστάλη στην εταιρεία, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Sony, Jim Ryan, δήλωσε ότι οι απολύσεις θα επηρεάσουν πολλές περιοχές, συμπεριλαμβανομένης της Αμερικής. Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική (ΕΜΕΑ), Ιαπωνία και την περιοχή της Ασίας Ειρηνικού. Τα χρονοδιαγράμματα για τις απολύσεις θα ενημερώνονται ανά τοποθεσία, με βάση τους τοπικούς νόμους και κανονισμούς.

Οι απολύσεις ακολουθούν την απόφαση της Sony να υποχωρήσει και να εξορθολογίσει τους πόρους. Όλες οι προτεινόμενες αλλαγές θα εισέλθουν σε περίοδο συλλογικής διαβούλευσης πριν οριστικοποιηθούν. Η εταιρεία ελπίζει να υποστηρίξει όσους επηρεάζονται με πρωτοβουλίες όπως ένα πρόγραμμα υποστήριξης επόμενης σταδιοδρομίας καθώς και με παροχές απόλυσης.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email