Home » Η Lamy εξαγοράστηκε από τον όμιλο Mitsubishi Pencil 

Η Lamy εξαγοράστηκε από τον όμιλο Mitsubishi Pencil 

Από OPS Publications
01/03/2024

Η Lamy εξαγοράστηκε από τον όμιλο Mitsubishi Pencil

LOGOS ET_OPC S

Η οικογένεια των ιδιοκτητών Lamy αναζήτησε έναν αγοραστή που θα οδηγούσε την εταιρεία, που ιδρύθηκε το 1930 από τον C. Josef Lamy, στο μέλλον με ικανότητα, εμπειρία και αγάπη για το εμπορικό σήμα Lamy. Αυτή η διαδικασία ολοκληρώνεται πλέον με επιτυχία, αφού στις 29 Φεβρουαρίου η C. Josef Lamy GmbH συμφώνησε με την Mitsubishi Pencil για την πώληση όλων των μετοχών της εταιρείας.

Η χθεσινή ανακοίνωση του ιαπωνικού ομίλου αναφέρει χαρακτηριστικά: «Με βάση το μακροπρόθεσμο σχεδιασμό της , η Mitsubishi Pencil έχει θέσει την “παγκόσμια εξάπλωση των οργάνων γραφής» ως μία από τις πολιτικές προτεραιότητάς της, και η Lamy Pencil μπορεί να προσφέρει προς αυτή την κατεύθυνση αφού διαθέτει σημαντικό μερίδιο και κύρος στην ευρωπαϊκή αγορά. Επιπλέον, οι σειρές προϊόντων που ανήκουν στους Mitsubishi Pencil και Lamy έχουν ελάχιστη αλληλοεπικάλυψη όσον αφορά την κατηγορία και το εύρος τιμών, επομένως θα εκμεταλλευτούμε πλήρως αυτό και θα επεκτείνουμε τις σειρές προϊόντων μας όχι μόνο στην ευρωπαϊκή αγορά, αλλά και στη Βόρεια Αμερική, την Ιαπωνία , την Ασία και άλλες αγορές. Καθορίστηκε ότι με τη μόχλευση των καναλιών πωλήσεων που ανήκουν και στις δύο εταιρείες, θα ήταν δυνατή η ενίσχυση των πωλήσεων παγκοσμίως».

O Shigehiko Suhara, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Mitsubishi Pencil δήλωσε: «Έχουμε μεγάλο σεβασμό για την ιστορία και τη δυναμική  της μάρκας Lamy. Πιστεύουμε ότι το όραμα και η εταιρική κουλτούρα των Lamy και Mitsubishi Pencil βρίσκονται σε μεγάλη αρμονία. Είμαστε επίσης βέβαιοι ότι η εξαγορά της Lamy θα δημιουργήσει μια ισχυρή κοινή πλατφόρμα για μελλοντική ανάπτυξη και αύξηση της εταιρικής αξίας – τόσο για τη Lamy όσο και για τη Mitsubishi Pencil».

Η Vera Lamy, της C. Josef Lamy GmbH, ανέφερε σχετικά: «Ο πυρήνας της μάρκας Lamy θα διατηρηθεί και θα αναπτυχθεί περαιτέρω. Το “Made in Germany” θα συνεχίσει να παίζει καθοριστικό ρόλο. Αυτό ήταν και είναι υψίστης σημασίας για εμάς.”

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email