Home » Καλές επιδόσεις το 2023 για τη Mitsubishi Pencil | Αύξηση πωλήσεων και κερδών 46,3% 

Καλές επιδόσεις το 2023 για τη Mitsubishi Pencil | Αύξηση πωλήσεων και κερδών 46,3% 

Από OPS Publications
01/03/2024

Καλές επιδόσεις το 2023 για τη Mitsubishi Pencil | Αύξηση πωλήσεων και κερδών 46,3%

LOGOS ET_OPC S

Η Mitsubishi Pencil ανακοίνωσε τα ενοποιημένα οικονομικά αποτελέσματα για το οικονομικό έτος που έληξε τον Δεκέμβριο του 2023, με τις πωλήσεις να αυξάνονται κατά 8,4% και τα λειτουργικά έσοδα να αυξάνονται κατά 28,2%, ενώ τα καθαρά κέρδη σημείωσαν αύξηση 46,3% σε ετήσια βάση. Με τις πωλήσεις του ομίλου στο εξωτερικό (εκτός Ιαπωνίας) να αντιστοιχούν στο 55% του συνόλου και τους νέους επιχειρηματικοούς τομείς να σημειώνουν καλές επιδόσεις.

Ανά τομέα, στον κλάδο των ειδών γραφής και περιφερειακών προϊόντων γραφής, οι πωλήσεις ήταν ισχυρές και με την προσθήκη της επίδρασης των συναλλαγματικών ισοτιμιών, οι πωλήσεις αυξήθηκαν. Ως αποτέλεσμα, οι πωλήσεις σε χώρες εκτός Ιαπωνίας, να παρουσιάσουν αύξηση 8,7% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

«Για τρέχον το οικονομικό έτος, αναμένουμε ότι οι ενοποιημένες πωλήσεις θα είναι 78 δισεκατομμύρια γιεν (αύξηση 4,3%), τα λειτουργικά έσοδα 12,5 δισεκατομμύρια γιεν (αύξηση 5,5%), τα τακτικά έσοδα 13 δισεκατομμύρια γεν (0,9% αύξηση) και τα καθαρά έσοδα 11,3 δισεκατομμύρια γιεν αυξημένα κατά 11,1 %», δήλωσε, μεταξύ άλλων ο Shigehiko Kazuhara πρόεδρος της Mitsubishi Pencil.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email