Home » Νέα καμπάνια της Staedtler  για την παγκόσμια ημέρα παιδικής ζωγραφικής 2024 

Νέα καμπάνια της Staedtler  για την παγκόσμια ημέρα παιδικής ζωγραφικής 2024 

Από OPS Publications
01/03/2024

Νέα καμπάνια της Staedtler για την παγκόσμια ημέρα παιδικής ζωγραφικής 2024

LOGOS ET_OPC S

Από την 1η Μαρτίου έως τις 31 Μαΐου 2024, μικροί καλλιτέχνες μπορούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό ζωγραφικής της Staedtler με θέμα το “Υπέροχο δάσος”, με αφορμή την  παγκόσμια ημέρα παιδικής ζωγραφικής .

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η Staedtler θα παρέχει κάποια διαφημιστικά και διακοσμητικά υλικά και το 2024. Με αυτόν τον τρόπο, η Παγκόσμια Ημέρα ζωγραφικής για τα Παιδιά μπορεί να γίνει ιδιαίτερα ελκυστική στο σημείο πώλησης, ενώ αρκετές δράσεις θα παρουσιαστούν στα κανάλια επικοινωνίας της εταιρίας.

«Το μότο έχει σκοπό να παρακινήσει τα παιδιά σε όλο τον κόσμο να ζωγραφίσουν πολύχρωμες εικόνες και ταυτόχρονα να επιστήσει την προσοχή στη σημασία των δασών. Το δάσος είναι ένα μοναδικό οικοσύστημα που όχι μόνο μας παρέχει καθαρό αέρα και καθαρό νερό, αλλά παρέχει και ενδιαίτημα για αμέτρητα είδη ζώων και φυτών. Η ποικιλία των ειδών στο δάσος κόβει την ανάσα και κρύβει αμέτρητα μυστικά προς ανακάλυψη. Με το νέο μας θέμα «Υπέροχο δάσος», ελπίζουμε ότι μπορούμε να εμπνεύσουμε πολλά παιδιά να ασχοληθούν με το θέμα», λέει η Britta Ender, Επικεφαλής Επωνυμίας και Επικοινωνίας στο Staedtler.

Η Staedtler διοργανώνει την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικής Ζωγραφικής από το 2008 και παρακινεί τα παιδιά να ζωγραφίσουν και επομένως να βοηθήσουν. Περισσότερες πληροφορίες για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικής Ζωγραφικής και τους όρους συμμετοχής στη διεύθυνση: www.staedtler.de/weltkindermaltag

Οι ζωγραφισμένες εικόνες μπορούν να μεταφορτωθούν στον ιστότοπο Staedtler ή να αποσταλούν στην ακόλουθη ταχυδρομική διεύθυνση: Staedtler SE, λέξη-κλειδί: Παγκόσμια Ημέρα Παιδικής Ζωγραφικής 2024, Moosäckerstraße 3, 90427 Νυρεμβέργη.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email