Home » H Staedtler υποστηρίζει το έργο της  Plan International 

H Staedtler υποστηρίζει το έργο της  Plan International 

Από OPS Publications
29/02/2024

H Staedtler υποστηρίζει το έργο της Plan International

LOGOS ET_OPC S

Από 6 Μαΐου έως 31 Μαΐου 2024, η Staedtler καλεί τον κόσμο να ζωγραφίσει για καλό σκοπό με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικής Ζωγραφικής. Η ιδέα είναι απλή αλλά αποτελεσματική: τα παιδιά ζωγραφίζουν μια εικόνα με ένα συγκεκριμένο θέμα και τη στέλνουν στην Staedtler.

Με κάθε φωτογραφία που υποβάλλεται, ο κατασκευαστής οργάνων γραφής υποστηρίζει το έργο της Plan International Germany, με ένα ευρώ. Με αυτόν τον τρόπο, οι νέοι καλλιτέχνες μπορούν όχι μόνο να εκφράσουν τη δημιουργική τους πλευρά, αλλά και να συμβάλουν θετικά στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των παιδιών. Το 2024, το ποσό της στήριξης θα καλύψει έργο για την προστασία των συνθηκών διαβίωσης στο Λάος στη Νιγηρία.

Αυτή είναι η έβδομη φορά που η Staedtler υποστηρίζει την οργάνωση για τα δικαιώματα των παιδιών Plan International Deutschland – φέτος με ένα έργο για την προστασία του κλίματος και των καταστροφών στο Λάος.

Η περίοδος της καμπάνιας για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικής Ζωγραφικής στις 6 Μαΐου 2024 εκτείνεται στη Γερμανία έως τις 31 Μαΐου 2024. Για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικής Ζωγραφικής πέρυσι, η Staedtler έλαβε 65.132 φωτογραφίες – περισσότερες από ποτέ – σε ένα χρόνο.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email