Home » Η ASTRA αποκαλύπτει τις τάσεις παιχνιδιών 2024 

Η ASTRA αποκαλύπτει τις τάσεις παιχνιδιών 2024 

Από OPS Publications
07/03/2024

Η ASTRA αποκαλύπτει τις τάσεις παιχνιδιών 2024

LOGOS ET_CRT S

Η American Specialty Toy Retailing Association (ASTRA), ανακήρυξε τις κορυφαίες τάσεις παιχνιδιών της χρονιάς. Η ASTRA αποτελείται από τοπικούς λιανοπωλητές, κατασκευαστές, πιστοποιημένους ειδικούς στα παιχνίδια και επαγγελματίες της βιομηχανίας παιχνιδιών.

Οι κατηγορίες παιχνιδιών που αναμένεται να είναι δημοφιλείς και να κυριαρχήσουν φέτος είναι: τα λούτρινα παιχνίδια, τα επιτραπέζια παιχνίδια, τα παιχνίδια κατασκευών και τα παιχνίδια με οχήματα R/C .

Τα θέματα που θα κυριαρχήσουν περιλαμβάνουν την κοινωνικο-συναισθηματική μάθηση που θα βοηθήσει τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με τα συναισθήματά τους, τα βιώσιμα και φιλικά προς το περιβάλλον παιχνίδια και παιχνίδια εμπνευσμένα από βιντεοπαιχνίδια και άλλες ιδιότητες της ποπ κουλτούρας.

«Οι μικροί έμποροι λιανικής βρίσκονται στην πρώτη γραμμή με τους καταναλωτές, έχουν συνομιλίες και βλέπουν από πρώτο χέρι τι χρειάζεται ο καταναλωτής κάθε μέρα», λέει η Sue Warfield, Πρόεδρος της ASTRA. «Είναι η τέλεια πηγή για να μας βοηθήσουν να καθορίσουμε τις τάσεις για το πρώτο μέρος του 2024. Είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε αυτές τις τάσεις να αναπτύσσονται στην αγορά».

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email