Home » Η Mitsubishi Pencil ιδρύει το Expression Innovation Promotion Foundation 

Η Mitsubishi Pencil ιδρύει το Expression Innovation Promotion Foundation 

Από OPS Publications
08/03/2024

Η Mitsubishi Pencil ιδρύει το Expression Innovation Promotion Foundation

LOGOS ET_OPC S

Η Mitsubishi Pencil αποφάσισε στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της να ιδρύσει το Expression Innovation Promotion Foundation, ένα ίδρυμα, για την υποστήριξη δραστηριοτήτων στον τομέα της αυτοέκφρασης. Οι προετοιμασίες βρίσκονται σε εξέλιξη με στόχο, την έναρξη του, τον Απρίλιο του 2024.

Σκοπός του ιδρύματος είναι να υποστηρίξει την έρευνα για την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών που αναδεικνύουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των ανθρώπων, μέσα από την ανάπτυξη της έκφρασης, με στόχο να συμβάλει στη διαμόρφωση  μιας ποικιλόμορφης κοινωνίας όπου όλοι αναγνωρίζουν την ύπαρξη του άλλου χωρίς διαχωρισμούς και κοινωνικούς αποκλεισμούς.

Ο Πρόεδρος της Mitsubishi Pencil, Kazuhara δήλωσε σχετικά: «Ως μέρος των δραστηριοτήτων του ιδρύματος μας, υποστηρίζουμε την έρευνα για την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών που αναδεικνύουν τις μοναδικές εκφράσεις και την ατομικότητα των ανθρώπων με την υποστήριξη καλλιτεχνών και δημιουργών που αναπτύσσουν νέες μορφές έκφρασης, θα αναπτύξουμε μεθόδους και εργαλεία έκφρασης και θα ευαισθητοποιήσουμε τις εκφραστικές δραστηριότητες των ατόμων».

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email