Home » Χρεοκόπησε η γερμανική Tiefdruck Schwann-Bagel (TSB) παρά την πρόσφατη εξαγορά της από τον όμιλο Riccobono 

Χρεοκόπησε η γερμανική Tiefdruck Schwann-Bagel (TSB) παρά την πρόσφατη εξαγορά της από τον όμιλο Riccobono 

Από OPS Publications
07/03/2024

Χρεοκόπησε η γερμανική Tiefdruck Schwann-Bagel (TSB) παρά την πρόσφατη εξαγορά της από τον όμιλο Riccobono

LOGOS ET_OPC S

Η ευρωπαϊκή αγορά εκτυπώσεων δέχθηκε ένα ακόμη πλήγμα μετά την αίτηση αφερεγγυότητας της γερμανικής Tiefdruck Schwann-Bagel (TSB) μόλις πέντε μήνες μετά την εξαγορά της από τον όμιλο Riccobono (Ο όμιλος Riccobono με την έδρα της στη Γαλλία έγινε ο μεγαλύτερος εκτυπωτικός όμιλος στην Ευρώπη όταν ανέλαβε την TSB το περασμένο φθινόπωρο). Η συμφωνία περιελάμβανε τη μείωση του αριθμού των πιεστηρίων χαρακτικής από έξι σε τέσσερα και μια αναδιάρθρωση που περιόρισε 78 θέσεις εργασίας.

Παρά τη συρρίκνωση, η TSB υπέβαλε αίτηση για την έναρξη διαδικασίας αφερεγγυότητας στο περιφερειακό δικαστήριο στο Mönchengladbach την περασμένη εβδομάδα. Σύμφωνα με την TSB, η αίτηση πτώχευσης ήταν απαραίτητη επειδή η απώλεια πωλήσεων που καταγράφηκε πέρυσι λόγω των συνεχιζόμενων προσπαθειών αναδιάρθρωσης δεν μπορούσε να αντισταθμιστεί λόγω του αυξανόμενου κόστους ενέργειας, υλικών και εργασίας.

Ωστόσο, μια πηγή του Riccobono Group ανέφερε ότι η εταιρεία είχε παραπληροφορηθεί για την οικονομική κατάσταση της TSB. Η πηγή είπε ότι η TSB είχε «σοβαρές απώλειες» στα τέλη του περασμένου έτους και η Riccobono θα προβεί  κατά των πρώην ιδιοκτητών .

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email