Home » Η Πλαίσιο στηρίζει 13 οργανισμούς σε όλη την Ελλάδα 

Η Πλαίσιο στηρίζει 13 οργανισμούς σε όλη την Ελλάδα 

Από OPS Publications
07/03/2024

Η Πλαίσιο στηρίζει 13 οργανισμούς σε όλη την Ελλάδα

LOGOS ET_OW S

Σε μια σημαντική ενέργεια που αντανακλά το κοινωνικό της πρόσωπο, η Πλαίσιο Computers Α.Ε.B.E., προχώρησε σε αποστολή πάνω από 900 παιχνιδιών και οικιακών συσκευών σε 13 ιδρύματα και οργανισμούς σε έξι περιοχές της Ελλάδας.

Η πρωτοβουλία αυτή – μέρος του ευρύτερου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Πλαίσιο – αποτέλεσε την εναρκτήρια για το έτος 2024, ενώ είχε ως στόχο να προσφέρει πρακτική βοήθεια και να δώσει χαρά σε όσους έχουν πραγματικά ανάγκη. Απευθυνόμενες σε ορφανοτροφεία και φιλανθρωπικούς οργανισμούς, οι δωρεές διανεμήθηκαν σε έξι περιφέρειες ανά την Ελλάδα καλύπτοντας μεγάλο μέρος της ελληνικής επικράτειας: από τη Δράμα, και τη Θεσσαλονίκη, μέχρι την Κρήτη, την Πάτρα, το Βόλο και την Αθήνα.

Μεταξύ των ωφελούμενων συμπεριλαμβάνονταν ιδρύματα και φορείς που επιτελούν σημαντικό έργο, όπως η Ένωση Κυριών Δράμας, το Παπάφειο Ίδρυμα, το Ορφανοτροφείο Μέλισσα, το Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, ο σύλλογος Στοργή και ο Άγιος Στυλιανός στη Θεσσαλονίκη, το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κρήτης, η οργάνωση Co2gether στην Πάτρα, το Ορφανοτροφείο Βόλου, καθώς και ο σύλλογος Αγκαλιά, το Χατζηπατέρειο Ίδρυμα, το Σικιαρίδειο Ίδρυμα και η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» στην Αθήνα.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email