Home » H JAKKS Pacific παρουσίασε μείωση πωλήσεων και αύξηση κερδοφορίας στα οικονομικά αποτελέσματα του 2023 

H JAKKS Pacific παρουσίασε μείωση πωλήσεων και αύξηση κερδοφορίας στα οικονομικά αποτελέσματα του 2023 

Από OPS Publications
07/03/2024

H JAKKS Pacific παρουσίασε μείωση πωλήσεων και αύξηση κερδοφορίας στα οικονομικά αποτελέσματα του 2023

LOGOS ET_CRT S

Η JAKKS Pacific ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για τη χρήση του 2023 όπου οι καθαρές πωλήσεις ανήλθαν στα  711,6 εκατομμύρια δολάρια σε σύγκριση με 796,2 εκατομμύρια δολάρια της προηγούμενης χρήσης , μειωμένες κατά 11%, ενώ το μικτό περιθώριο ήταν 31,4% έναντι 26,5% το προηγούμενου έτους .

Τα μικτά κέρδη ήταν 223,4 εκατομμύρια δολάρια, αυξημένα κατά 6% σε σύγκριση με 211,3 εκατομμύρια δολάρια της περασμένης χρήσης ενώ ήταν υψηλότερα από το 2015 που ήταν έτος ρεκόρ για την εταιρεία. Τα λειτουργικά έσοδα παρουσίασαν μείωση 3%. (59,1 εκατομμύρια δολάρια σε σύγκριση με τα 61,0 εκατομμύρια δολάρια), ενώ οι ταμειακές ροές ανήλθαν σε 66,4 εκατομμύρια δολάρια, από 86,1 εκατομμύρια δολάρια το 2022.

«Για τρίτη συνεχή χρονιά πετύχαμε ή υπερβήκαμε τους βασικούς μας οικονομικούς στόχους για ολόκληρο το έτος», δήλωσε ο Stephen Berman, Διευθύνων Σύμβουλος της JAKKS Pacific . «Η χρονιά ξεκίνησε με την πρόκληση των συγκρίσεων εσόδων με μια σειρά προϊόντων επιτυχημένης επιτυχίας του 2022, αλλά είδαμε επίσης ευκαιρίες για βελτιώσεις μεικτού περιθωρίου με μια κανονικοποιημένη αλυσίδα εφοδιασμού. Τα μεικτά και λειτουργικά περιθώρια βελτιώθηκαν από έτος σε έτος παρά τη μείωση των Καθαρών Πωλήσεων 80+ εκατομμυρίων δολαρίων, δημιουργώντας πάνω από 66 εκατομμύρια δολάρια σε λειτουργικές ταμειακές ροές για το έτος.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email