Home » Η Διακάκης Εισαγωγική ανακοινώνει νέα συνεργασία με το διεθνώς αναγνωρισμένο brand tokidoki

Η Διακάκης Εισαγωγική ανακοινώνει νέα συνεργασία με το διεθνώς αναγνωρισμένο brand tokidoki

Από OPS Publications
15/03/2024

Η Διακάκης Εισαγωγική ανακοινώνει νέα συνεργασία με το διεθνώς αναγνωρισμένο brand tokidoki

LOGOS ET_OPC S

H Διακάκης Εισαγωγική συνεχίζει να εμπλουτίζει τη λίστα με τα συνεργαζόμενα και παγκοσμίως αναγνωρισμένα brands με τα οποία συνάπτει συμφωνίες εμπορικής χρήσης των σημάτων τους. Η πιο πρόσφατη και νέα συμφωνία της εταιρείας είναι η σύναψη συμβολαίου με το γνωστό σήμα στο χώρο της μόδας και του design tokidoki, για τις αγορές Ελλάδας, Κύπρου και Βαλκανίων.

Εμπνευσμένο από τον κόσμο των anime και της pop culture, το brand tokidoki έχει συνεργασίες με κορυφαίες εταιρίες από τον χώρο της μόδας, των παιχνιδιών μέχρι αξεσουάρ και κοσμημάτων. Η Διακάκης Εισαγωγική θα αναπτύξει σχολικές σειρές, backpacks αλλά και αξεσουάρ tokidoki προσφέροντας μοναδικά προϊόντα στην κοινότητα των fans που μοιράζονται την αγάπη και τον ενθουσιασμό για το brand, ταυτόχρονα με την αδιαπραγμάτευτη δέσμευση της εταιρείας για προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email