Home » Η Brother Industries έλαβε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που ίσως φέρει επανάσταση στη διαχείριση μελανιού 

Η Brother Industries έλαβε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που ίσως φέρει επανάσταση στη διαχείριση μελανιού 

Από OPS Publications
14/03/2024

Η Brother Industries έλαβε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που ίσως φέρει επανάσταση στη διαχείριση μελανιού

LOGOS ET_OPC S

Η Brother Industries, Ltd έλαβε ένα νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, US 11884078 B2, προαναγγέλλοντας μια σημαντική πρόοδο στη διαχείριση δοχείων μελάνης εκτυπωτή. Αυτή η καινοτομία, που αναπτύχθηκε από τους Masafumi Miyazawa και Kenta Horade, στοχεύει στον εξορθολογισμό της διαδικασίας παραγγελίας και αντικατάστασης δοχείων μελάνης.

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας περιγράφει μια εξελιγμένη συσκευή ελέγχου που συνοδεύεται από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σχεδιασμένο να αυτοματοποιεί τη διαδικασία αντικατάστασης φυσιγγίων. Υπολογίζοντας σχολαστικά τα επίπεδα μελάνης που απομένουν τόσο στο τρέχον δοχείο όσο και στη δεξαμενή, το σύστημα μπορεί να προβλέψει τον βέλτιστο χρόνο για να παραγγείλει ένα νέο δοχείο. Αυτό διασφαλίζει ότι οι εργασίες εκτύπωσης μπορούν να συνεχιστούν απρόσκοπτα, ενώ αντιμετωπίζεται το κοινό πρόβλημα της σπατάλης μελανιού λόγω της πρόωρης αντικατάστασης της κασέτας.

Κεντρικό στοιχείο αυτής της εφεύρεσης είναι ένα σύστημα μνήμης που αποθηκεύει τιμές ευρετηρίου που αντιπροσωπεύουν την υπολειπόμενη ποσότητα μελανιού, μαζί με τους αντίστοιχους χρονισμούς απόκτησης.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email