Home » Η Dollar Tree σχεδιάζει να κλείσει 1.000 καταστήματα στις ΗΠΑ  μετά τις μεγάλες ζημιές που ανακοίνωσε 

Η Dollar Tree σχεδιάζει να κλείσει 1.000 καταστήματα στις ΗΠΑ  μετά τις μεγάλες ζημιές που ανακοίνωσε 

Από OPS Publications
14/03/2024

Η Dollar Tree σχεδιάζει να κλείσει 1.000 καταστήματα στις ΗΠΑ μετά τις μεγάλες ζημιές που ανακοίνωσε

LOGOS ET_OW S

Μεγάλες ζημιές ανακοίνωσε χθες η Dollar Tree για το τελευταίο τρίμηνο, με την εκπτωτική αλυσίδα καταστημάτων να χάνει τις προβλέψεις των αναλυτών της Wall Street και να ανακοινώνει ταυτόχρονα ότι σχεδιάζει να κλείσει περίπου 970 καταστήματα Family Dollar, όπως μεταδίδουν ξένα πρακτορεία.

Ειδικότερα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να κλείσει περίπου 600 καταστήματα Family Dollar το πρώτο μισό του έτους χρήσης 2024 και άλλα 370 τα επόμενα χρόνια μαζί με 30 σημεία πώλησης Dollar Tree.

Για το δ’ τρίμηνο που ολοκληρώθηκε στις 3 Φεβρουαρίου η εταιρεία ανακοίνωσε ζημιές 1,71 δισ. δολ. ή 7,85 δολ. ανά μετοχή σε σύγκριση με κέρδη 452,2 εκατ. δολ. ή 2,04 δολ. ανά μετοχή. Σε προσαρμοσμένη βάση η εταιρεία ανακοίνωσε κέρδη 2,55 δολ. ανά μετοχή έναντι της εκτίμησης των αναλυτών για 2,65 δολ. ανά μετοχή με βάση τα στοιχεία του LSEG. Οι πωλήσεις το τελευταίο τρίμηνο διαμορφώθηκαν σε 8,63 δισ. δολ. χάνοντας την εκτίμηση των αναλυτών για 8,67 δισ. δολ.

Οι μετοχές της εταιρείας χάνουν πάνω από 8% στις ηλεκτρονικές συναλλαγές στον απόηχο της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email