Home » Η Jazwares ανακοίνωσε παγκόσμια συνεργασία με την Squishmallows X Stranger Things 

Η Jazwares ανακοίνωσε παγκόσμια συνεργασία με την Squishmallows X Stranger Things 

Από OPS Publications
14/03/2024

Η Jazwares ανακοίνωσε παγκόσμια συνεργασία με την Squishmallows X Stranger Things

LOGOS ET_CRT S

Η Jazwares, μια από τις κορυφαίες εταιρείες παιχνιδιών στον κόσμο, ανακοίνωσε τη νέα συνεργασία της με το Squishmallows x Stranger Things που είναι βασισμένη στην αυθεντική υπερπαραγωγή της σειράς του  Netflix.

Σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών αγοράς Circana, το 2023, το Squishmallows ήταν η #1 ιδιοκτησία παιχνιδιών στις ΗΠΑ και οι μάρκες παιχνιδιών με τις περισσότερες πωλήσεις συνολικά, με βάση θαυμαστών πολλών γενεών που συνεχίζει να αιχμαλωτίζει τη φαντασία εκατομμυρίων θαυμαστών παγκοσμίως. Το Squishmallows είναι πολύ δημοφιλές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οδηγούμενοι από τους θαυμαστές της Gen Z που λατρεύουν τη μάρκα.

«Η κυκλοφορία της νέας συλλογής Squishmallows x Stranger Things με το Netflix είναι ένα σημαντικό ορόσημο για τη μάρκα, ανεβάζοντάς την σε νέα ύψη στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας και της ποπ κουλτούρας. Ανυπομονούμε να πάρουν οι θαυμαστές στα χέρια τους αυτή την επική συλλογή», ​​δήλωσε ο Gerhard Runken, Executive Vice President of Brand & Marketing της Jazwares. Η νέα συλλογή πρόκειται να ξεκινήσει να κυκλοφορεί παγκοσμίως το καλοκαίρι του 2024».

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email