Home » Η Xerox εντείνει τις προσπάθειες της στρατηγικής αναδιοργάνωσης του ομίλου 

Η Xerox εντείνει τις προσπάθειες της στρατηγικής αναδιοργάνωσης του ομίλου 

Από OPS Publications
14/3/2024

Η Xerox εντείνει τις προσπάθειες της στρατηγικής αναδιοργάνωσης του ομίλου

LOGOS ET_OW S

Σύμφωνα με δηλώσεις ανώτερων στελεχών που κυκλοφόρησαν νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Xerox σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τα καθαρά έσοδα από την πώληση των ομολογιών για να αναχρηματοδοτήσει τα ομόλογά της κατά 3.800% που λήγουν εντός του 2024 και ένα μέρος των ομολογιών της 5.000% που λήγουν το 2025 μέσω δημοπρασίας ή/και εξαγοράς. Το συνολικό αρχικό ποσό των για το 2024 που εκκρεμεί επί του παρόντος είναι 300 εκατ. $.

Υπενθυμίζουμε πως τον περασμένο Νοέμβριο, η Xerox συνήψε σύμβαση πίστωσης δανείου με διάρκεια πρώτης δέσμευσης για 550 εκατομμύρια δολάρια , μετά την αγορά όλων των μετοχών του ακτιβιστή επενδυτή Carl Icahn στην εταιρεία.

Σε ξεχωριστή δήλωση που εξέδωσε την περασμένη εβδομάδα, η Xerox ανέφερε ότι έχει πλέον ξεκινήσει ειδοποιήσεις προς τους εργαζομένους σχετικά με τα ανακοινωθέντα μέτρα μείωσης του εργατικού δυναμικού της ως μέρος των προσπαθειών στρατηγικής αναδιοργάνωσής της.

«Η εταιρεία εφαρμόζει ένα νέο μοντέλο λειτουργίας και εξορθολογίζει την οργανωτική της δομή ώστε να ευθυγραμμιστεί με τις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών της και το σύγχρονο τοπίο του χώρου εργασίας. Αυτές είναι δύσκολες, αλλά απαραίτητες αποφάσεις για να ανταποκριθούμε στις δεσμεύσεις  μας. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι το ανανεωμένο μοντέλο λειτουργίας μας θα οδηγήσει σε λειτουργική αποτελεσματικότητα, τόσο για τους πελάτες μας όσο και εντός της Xerox, και θα δημιουργήσει την επιχείρησή μας για μακροπρόθεσμη επιτυχία και βιωσιμότητα σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον αγοράς», δήλωσε η επιχείρηση.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email