Home » Mattel και Universal  ανανέωσαν την συνεργασία τους για το Jurassic World 

Mattel και Universal  ανανέωσαν την συνεργασία τους για το Jurassic World 

Από OPS Publications
14/03/2024

Mattel και Universal ανανέωσαν την συνεργασία τους για το Jurassic World

LOGOS ET_CRT S

Η Mattel, Inc και η Universal Products & Experiences ανακοίνωσαν ότι ανανέωσαν τη συνεργασία τους για την αδειοδότηση και την παραγωγή παιχνιδιών εμπνευσμένων από το εμβληματικό franchise Jurassic World. Μέσω της συμφωνίας, η Mattel θα συνεχίσει ως παγκόσμιος κάτοχος άδειας παιχνιδιών της UP&E την παραγωγή σε φιγούρες δράσης Jurassic World, playsets, playplay προσχολικής ηλικίας,  βασισμένη στους υφισταμένους χαρακτήρες του Jurassic World καθώς και σε μελλοντικά σχέδια, συμπεριλαμβανομένων των νέων ταινίων Jurassic World που μόλις ανακοινώθηκαν για το 2025 και την επερχόμενη σειρά κινουμένων σχεδίων – Jurassic World: Chaos Theory από την Universal Pictures, την DreamWorks Animation και την Amblin Entertainment – ​​η οποία θα είναι διαθέσιμη στο Netflix αργότερα φέτος.

Η ανανέωση βασίζεται σε μια μακροχρόνια συνεργασία αδειοδότησης μεταξύ της Mattel και της UP&E για παιχνίδια η οποία περιλαμβάνει επίσης τα Trolls της DreamWorks Animation και Fast & Furious της Universal Pictures.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email