Home » Βυθιστείτε στην πολύχρωμη μαγεία της τέχνης Kawaii με την Caran d’Ache

Βυθιστείτε στην πολύχρωμη μαγεία της τέχνης Kawaii με την Caran d’Ache

Από OPS Publications
22/03/2024

Βυθιστείτε στην πολύχρωμη μαγεία της τέχνης Kawaii με την Caran d'Ache

LOGOS ET_OPC S

Η Caran d’Ache παρουσιάζει το “Kawaii Sweetness”, ένα νέο διαδικτυακό δημιουργικό μάθημα σε συνεργασία με την καλλιτέχνιδα Katia De Conti. Αυτή η συναρπαστική ευκαιρία επιτρέπει στους συμμετέχοντες να βυθιστούν στον συναρπαστικό κόσμο της τέχνης kawaii που προέρχεται από την Ιαπωνία, αναμειγνύοντας υφές και χρώματα χρησιμοποιώντας χρώματα Neocolor™ II.

Το εργαστήριο προσφέρει στους λάτρεις της τέχνης την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις βασικές αρχές του στυλ Kawaii που ξεκίνησε από την Ιαπωνία και να βουτήξουν στην τέχνη της εικονογράφησης με απλές και παιχνιδιάρικες μεθόδους για να ζωντανέψουν αντικείμενα μεταμορφώνοντάς τα σε χαριτωμένους χαρακτήρες γνωστούς ως “Kawaii” στα Ιαπωνικά.

Η Katia De Conti οδηγεί τους συμμετέχοντες βήμα-βήμα στις βασικές αρχές του στυλ Kawaii και τους ενθαρρύνει να βρουν την προσωπική τους έκφραση. Με χρώματα γκουάς και παστέλ με κερί Neocolor™ II. Το διαδικτυακό δημιουργικό μάθημα «Kawaii Sweetness» είναι διαθέσιμο στην πλατφόρμα Creative Class. Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφή, επισκεφθείτε τη διεύθυνση creativeclass.carandache.com .

Το Creative Class της Caran d’Ache έχει ενθουσιάσει πολλούς λάτρεις των χρωμάτων, με διαδικτυακά δημιουργικά μαθήματα σε τρεις γλώσσες (γαλλικά, γερμανικά και αγγλικά), το Creative Class απευθύνεται σε χομπίστες και λάτρεις των καλλιτεχνικών.  Τα διάφορα διαδικτυακά εργαστήρια διευθύνονται από εικονογράφους, δασκάλους ή καλλιτέχνες.

Η Katia De Conti είναι μια διάσημη καλλιτέχνης από τη Γενεύη, εικονογράφος και γραφίστρια. Κέρδισε το δίπλωμά της στη γραφιστική στην École des Arts Décoratifs στη Γενεύη.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email