Home » Η May+Spies εξαγόρασε τη γερμανική Römerturm 

Η May+Spies εξαγόρασε τη γερμανική Römerturm 

Από OPS Publications
21/03/2024

Η May+Spies εξαγόρασε τη γερμανική Römerturm

LOGOS ET_OPC S

Η εταιρεία επεξεργασίας χαρτιού May+Spies με έδρα τη Düren αναλαμβάνει όλες τις μετοχές του ειδικού χονδρέμπορου χαρτιού Römerturm με αναδρομική ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2024. Η εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε το 1885 και εδρεύει τώρα στο Kerpen, θεωρείται ένας από τους πιο ειδικούς στο χαρτί στη Γερμανία. Η Römerturm προμηθεύει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων χαρτιού υψηλής ποιότητας για γραφικές εκτυπώσεις, συσκευασία και εφαρμογές σε γκαλερί και μουσεία.

Ο Δρ.  Ο Heinrich Spies, διευθύνων σύμβουλος της May+Spies GmbH, δήλωσε:  «Μέσω της επένδυσής μας στη χαρτοποιία Reflex, χρησιμοποιούμε πλέον όλο και περισσότερο τις ευκαιρίες μας στην εφοδιαστική αλυσίδα από την παραγωγή και τη μεταποίηση έως τη χονδρική πώληση. «Ειδικά σε αυτούς τους ταραχώδεις καιρούς, θέλουμε να είμαστε ένας αξιόπιστος συνεργάτης για τους φίλους και τους πελάτες μας στη λιανική και την εκτυπωτική βιομηχανία».

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email