Home » Η Pantum προσφέρει χρηματική ανταμοιβή για την καταπολέμηση πλαστών προϊόντων 

Η Pantum προσφέρει χρηματική ανταμοιβή για την καταπολέμηση πλαστών προϊόντων 

Από OPS Publications
21/03/2024

Η Pantum προσφέρει χρηματική ανταμοιβή για την καταπολέμηση πλαστών προϊόντων

LOGOS ET_OPC S

Σε μια προσπάθεια να καταπολεμήσει τη διάδοση των παραποιημένων προϊόντων, η Pantum ξεκίνησε μια επιθετική εκστρατεία μέσω της σελίδας της στο Facebook , καλώντας τη βιομηχανία και το ευρύ κοινό να συμμετάσχουν στον αγώνα κατά της παράνομης παραγωγής και πώλησης παραποιημένων προϊόντων. Η εταιρεία έχει ανακοινώσει ένα ολοκληρωμένο σύστημα ανταμοιβής για να ενθαρρύνει την επαγρύπνηση και την αναφορά τέτοιων δραστηριοτήτων.

Η καμπάνια περιγράφει διάφορες παράνομες και εγκληματικές δραστηριότητες που στοχεύει να καταπολεμήσει  μέσω αυτού του προγράμματος, συμπεριλαμβανομένης της παραγωγής, της πώλησης, της αποθήκευσης και της μεταφοράς πλαστών προϊόντων Pantum, καθώς και της χρήσης της επωνυμίας και των εργοστασιακών πληροφοριών της εταιρείας προς  παραπλάνηση των καταναλωτών.

Για να δώσει κίνητρα στη συμμετοχή, η Pantum προσφέρει σημαντικές οικονομικές ανταμοιβές. Τα άτομα και οι οντότητες που θα παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες θα είναι επιλέξιμα για ανταμοιβές. Αυτές οι ανταμοιβές μπορεί να κυμαίνονται από 2.000 $ (1.850 €) έως 10.000 $ (9.220 €), ανάλογα με τον αντίκτυπο και την αξία των παρεχόμενων πληροφοριών.

Με την υπόσχεση χρηματικής αποζημίωσης, η Pantum ελπίζει να κινητοποιήσει την κοινότητα και να εξαρθρώσει παράνομα δίκτυα που διανέμουν υποβαθμισμένα προϊόντα με την επωνυμία της.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email