Home » Η Paramount Game Studios φέρνει το Avatar στο Roblox 

Η Paramount Game Studios φέρνει το Avatar στο Roblox 

Από OPS Publications
21/03/2024

Η Paramount Game Studios φέρνει το Avatar στο Roblox

LOGOS ET_CRT S

Η Paramount Game Studios, μέρος της Paramount, φέρνει μια νέα εμπειρία στην πλατφόρμα Roblox αυτό το καλοκαίρι, βασισμένη στο franchise του Nickelodeon’s Avatar: The Last Airbender.

Το παιχνίδι επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργούν avatar που ελέγχουν τα στοιχεία και στη συνέχεια να παλεύουν ενάντια σε άλλους χρήστες στην πλατφόρμα. Η πρώτη επίσημη εμπειρία Avatar στην πλατφόρμα αναπτύχθηκε από την Looty Games, ένα καθιερωμένο στούντιο προγραμματιστών Roblox, το οποίο σκοπεύει να επιταχύνει έργα με καινοτόμα παιχνίδια, ανατρεπτικά οπτικά σχέδια και δημιουργικές ιδέες που δεν μοιάζουν με τίποτα άλλο στην πλατφόρμα.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2024 στο Roblox, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες θα αποκαλυφθούν τους επόμενους μήνες. Η Paramount έχει ήδη δοκιμάσει την πλατφόρμα του Roblox δίνοντας άδεια στη Gamefam για τη δημιουργία του SpongeBob Simulator και του TMNT Battle Tycoon και έχουν συγκεντρώσει το καθένα, 27 εκατομμύρια επισκέψεις.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email