Home » Ξεκινά η καμπάνια του Toys for Tots “Γυρίστε τη σελίδα” για την καταπολέμηση του Αλφαβητισμού

Ξεκινά η καμπάνια του Toys for Tots “Γυρίστε τη σελίδα” για την καταπολέμηση του Αλφαβητισμού

Από OPS Publications
21/03/2024

Ξεκινά η καμπάνια του Toys for Tots “Γυρίστε τη σελίδα” για την καταπολέμηση του Αλφαβητισμού

LOGOS ET_CRT S

Ο φιλανθρωπικός οργανισμός για παιδιά Marine Toys for Tots ξεκίνησε την καμπάνια “Γυρίστε τη σελίδα στη φτώχεια”. Η καμπάνια υπογραμμίζει το πρόγραμμα Toys for Tots Literacy, το οποίο στοχεύει να σπάσει τον κύκλο της φτώχειας βοηθώντας τα παιδιά να μάθουν πώς να διαβάζουν και να γράφουν.

Σύμφωνα με το Toys for Tots, περίπου το 37% των Αμερικανών μαθητών της τέταρτης τάξης διαβάζουν κάτω από το επίπεδο του βαθμού τους. Αυτό μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την ικανότητα ενός μαθητή να διαπρέψει σε πολλές πτυχές της σχολικής του ζωής. Σημαίνει επίσης ότι περισσότερα από το ένα τρίτο των Αμερικανών παιδιών υστερούν ακαδημαϊκά πριν φτάσουν στο γυμνάσιο και είναι πολλές οι οικογένειες που δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά τους εκπαιδευτικούς πόρους και τα βιβλία που χρειάζονται, για να βοηθήσουν τα παιδιά τους.

Το Toys for Tots είναι αφιερωμένο στο να βοηθά τα παιδιά να πετύχουν και να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους, παρά τις οικονομικές δυσκολίες. Από την έναρξη του Λογοτεχνικού Προγράμματος το 2008, το Toys for Tots έχει παραδώσει περισσότερα από 57 εκατομμύρια βιβλία σε παιδιά που έχουν ανάγκη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα Αλφαβητισμού Toys for Tots ή για δωρεές, επισκεφθείτε το toysfortots.org.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email