Home » Το franchise Miraculous υπογράφει πολλές νέες συμφωνίες σε όλο τον κόσμο

Το franchise Miraculous υπογράφει πολλές νέες συμφωνίες σε όλο τον κόσμο

Από OPS Publications
21/03/2024

Το franchise Miraculous υπογράφει πολλές νέες συμφωνίες σε όλο τον κόσμο

LOGOS ET_CRT S

Το franchise Miraculous έχει υπογράψει πολλές νέες συμφωνίες με εταιρείες σε όλο τον κόσμο για να φέρουν νέα προϊόντα στους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Πιο συγκεκριμένα, το στούντιο κινουμένων σχεδίων Zag υπέγραψε έναν κατάλογο νέων συμφωνιών πολυμέσων για το πολυβραβευμένο παγκόσμιο franchise του Miraculous, ενώ στις 12 Μαρτίου υπογράφει η νέα συμφωνία με το Netflix  η οποία συνέπεσε με την πρεμιέρα του Miraculous: Tales of Ladybug & Cat Noir.

Επίσης, το franchise Miraculous υπέγραψε με την Publisher Insight Editions μια παγκόσμια συμφωνία για το πρώτο βιβλίο μαγειρικής Miraculous με σκληρό εξώφυλλο που θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2025.

Οι νέες συμφωνίες στην ευρωπαϊκή αγορά συμπεριλαμβάνουν την Ravensburger, η οποία, μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία των μυθιστορημάτων Miraculous πέρυσι, θα προσφέρει φέτος και βιβλία εκμάθησης πρώιμης ανάγνωσης στη γερμανική γλώσσα το καλοκαίρι του 2024. Η συμφωνία με την Ciela Norma, ένας νέος εκδοτικός συνεργάτης για τη βουλγαρική αγορά, αναπτύσσει μια σειρά από δραστηριότητες και βιβλία ζωγραφικής. Ενώ ο ιταλικός εκδότης Pon Pon Edizioni επεκτείνει τις άδειές του με το Zag και θα παρουσιάσει δραστηριότητες τέχνης και χειροτεχνίας σε περίπτερα και βιβλιοπωλεία. Η Play Press θα συνεχίσει να παράγει βιβλία ζωγραφικής και άλμπουμ και η Albatross Media συνεχίζει να δημοσιεύει μια πλήρη σειρά βιβλίων Miraculous, από μυθιστορήματα, βιβλία με ιστορίες και κόμικς μέχρι βιβλία δραστηριοτήτων και καινοτομιών.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email