Home » Η HERMA συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών για τη βιωσιμότητα, παγκοσμίως 

Η HERMA συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών για τη βιωσιμότητα, παγκοσμίως 

Από OPS Publications
29/03/2024

Η HERMA συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών για τη βιωσιμότητα, παγκοσμίως

LOGOS ET_OPC S

Η HERMA κατάφερε και πάλι να επιτύχει μια μεγάλη διάκριση στον τομέα της βιωσιμότητας λαμβάνοντας το ασημένιο μετάλλιο στον έλεγχο βιωσιμότητας EcoVadis. Παρά τα αυστηρότερα κριτήρια που είχε θέσει για φέτος ο ελεγκτικός οργανισμός, η HERMA κατάφερε να κερδίσει για δεύτερη φορά ασημένιο μετάλλιο στον έλεγχο βιωσιμότητας EcoVadis που είναι ένας από τους κορυφαίους παρόχους ελέγχων βιωσιμότητας παγκοσμίως με ένα χαρτοφυλάκιο ενεργών ελέγχων σε περίπου 125.000 εταιρείες.

Η HERMA συγκαταλέγεται πλέον στο 12% των κορυφαίων εταιρειών που ελέγχθηκαν από την EcoVadis ενώ πέρσι συγκαταλέγονταν στο 20%.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμά μας, ειδικά από τη στιγμή που πετύχαμε επτά περισσότερους βαθμούς από πέρυσι», αναφέρει η Elise Keuler από το HERMA Sustainability Management. «Ένα σημαντικό βήμα για αυτή τη διάκριση ήταν χωρίς αμφιβολία η ένταξή μας στην SBTi, πριν από ένα χρόνο, με αποτέλεσμα να παρέχουμε πλέον διαφανείς, λεπτομερείς και τακτικές πληροφορίες σχετικά με το πώς η HERMA θέλει να επιτύχει τους στόχους βιωσιμότητας και την γενική πρόοδο που έχει ήδη σημειωθεί».

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email