Home » Η Mattel συνεργάζεται με το Autistic Self Advocacy Network για να επικυρώσει τη συμβατότητα του “Flippin Fast die-cast ” 

Η Mattel συνεργάζεται με το Autistic Self Advocacy Network για να επικυρώσει τη συμβατότητα του “Flippin Fast die-cast ” 

Από OPS Publications
28/03/2024

Η Mattel συνεργάζεται με το Autistic Self Advocacy Network για να επικυρώσει τη συμβατότητα του “Flippin Fast die-cast ”

LOGOS ET_CRT S

Η Mattel συνεργάστηκε με το Autistic Self Advocacy Network (ASAN), έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που διευθύνεται από άτομα στο φάσμα του αυτισμού, για να επικυρώσει τον σχεδιασμό και τη συμβατότητα του Hot Wheels Flippin Fast die-cast. Η συνεργασία αυτή εξασφαλίζει ότι το Flippin Fast die-cast μπορεί να προσφέρει μια εμπειρία που ανταποκρίνεται στις μοναδικές ανάγκες όλων των οπαδών του Hot Wheels, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού αφού μπορούν να επωφεληθούν από μια χαλαρωτική και αισθητηριακή εμπειρία παιχνιδιού.

Η Mattel έχει μακροχρόνια σχέση με την ASAN και έχει συνεργαστεί με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό για να βοηθήσει στην επικύρωση και την ενημέρωση της ανάπτυξης μιας ποικιλίας προϊόντων παιχνιδιών και χαρακτήρων σε όλο το χαρτοφυλάκιό της. Η σχέση ξεκίνησε με την εισαγωγή του Bruno, του πρώτου χαρακτήρα με αυτισμό του franchise Thomas & Friends, τον Σεπτέμβριο του 2022.

Ενώ το Flippin Fast προορίζεται για παιδιά ηλικίας τριών ετών και άνω σε όλα τα επίπεδα ικανότητας, η σφραγίδα του ASAN στη συσκευασία υποδεικνύει ότι ανταποκρίνεται στις μοναδικές ανάγκες παιχνιδιού της κοινότητας, στο φάσμα του αυτισμού.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email