Home » Συμφωνία της Warner Bros Discovery με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή για την αδειοδότηση Looney Tunes 

Συμφωνία της Warner Bros Discovery με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή για την αδειοδότηση Looney Tunes 

Από OPS Publications
28/03/2024

Συμφωνία της Warner Bros Discovery με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή για την αδειοδότηση Looney Tunes

LOGOS ET_CRT S

Η Warner Bros (WBDGCP) ανακοίνωσε ότι έχει συνάψει συμφωνία με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (IOC) για ένα πρόγραμμα καταναλωτικών προϊόντων που θα κυκλοφορήσουν διεθνώς, με τους αγαπημένους χαρακτήρες Looney Tunes σε προϊόντα που θα κυκλοφορήσουν από τώρα έως το 2026 με θέμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Σε κάθε χώρα, το WBDGCP θα συνεργάζεται με τους κατόχους αδειών σε όλες τις μεγάλες κατηγορίες προϊόντων, όπως: Μόδα και αθλητικά ενδύματα, παιχνίδια, συλλεκτικά και  αθλητικά είδη, ομορφιά και περιποίηση, οικιακά και εποχιακά είδη για να προσφέρουν στους καταναλωτές προϊόντα Looney Tunes με θέμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

 «Ο αθλητισμός είναι στο DNA των Looney Tunes και δεν υπάρχει μεγαλύτερη αθλητική σκηνή από τους Ολυμπιακούς Αγώνες», δήλωσε ο Robert Oberchelp, Επικεφαλής της Warner Bros Discovery Global Consumer Products . «Οι Looney Tunes ενσαρκώνουν το πνεύμα των Ολυμπιακών Αγώνων και αποτελούν παράδειγμα της ομαδικής εργασίας, της συναδελφικότητας, του αθλητισμού και του ανταγωνισμού, καθιστώντας τους έναν ιδανικό συνεργάτη αδειοδότησης για τη ΔΟΕ. Μαζί η συλλογή προϊόντων θα προσελκύσει κοινό όλων των ηλικιών».

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email