Home » Επιστρέφει το Hasbro Women Innovators of Play 

Επιστρέφει το Hasbro Women Innovators of Play 

Από OPS Publications
04/04/2024

Επιστρέφει το Hasbro Women Innovators of Play

LOGOS ET_CRT S

Το Hasbro Women Innovators of Play θα ξεκινήσει την καμπάνια του για το 2024 σε συνεργασία με το Girl Up που είναι μια πρωτοβουλία ανάπτυξης ηγεσίας με επίκεντρο τη γυναίκα.

Οι εκδηλώσεις Girl Innovators of Play θα ξεκινήσουν τον Αύγουστο, με το Girl Up Bootcamp. Αργότερα φέτος, θα υπάρξει ένα Girl Up Project Awards Collaboration και ένα Girl Up x Hasbro Project Awards Innovation Lab. Οι βασικές εκδηλώσεις για τις Hasbro Women Innovators of Play φέτος περιλαμβάνουν τη δεύτερη ετήσια εικονική εκδήλωση και τη δεύτερη ετήσια πρόκληση, που ξεκινούν και οι δύο στις 10 Οκτωβρίου.

Ξεκινώντας τις φετινές εκδηλώσεις στις 26 Μαρτίου, η Hasbro φιλοξένησε τους τρεις κορυφαίους νικητές του 2023 Hasbro Women Innovators of Play Challenge στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας για μια ολόκληρη μέρα με την ηγεσία και τις ομάδες Inventor Relations και μια συνεδρία καθοδήγησης με μια γυναίκα ηγέτη Hasbro. Οι νικητές είναι: η Sandra Harewood, μια εφευρέτρια οικογενειακού παιχνιδιού λέξεων από το Λονδίνο, η Μάντι και η 6χρονη Μάγκι Γκόνταρντ, μητέρα και κόρη συν-εφευρέτριες παιχνιδιών προσχολικής ηλικίας από την Ιντιάνα και η Ellie Dix, μια εφευρέτρια οικογενειακών παιχνιδιών με κάρτες από το Hertfordshire, UK. Λίγο αργότερα, η Hasbro παρουσίασε εκστρατείες εκπαίδευσης και καθοδήγησης για νεαρές γυναίκες ηλικίας 13 έως 24 ετών, με την ονομασία Girl Innovators of Play, σε συνδυασμό με το Girl Up.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email