Home » Η Lamy προωθεί τη γραφή ως βασική δεξιότητα 

Η Lamy προωθεί τη γραφή ως βασική δεξιότητα 

Από OPS Publications
05/04/2024

Η Lamy προωθεί τη γραφή ως βασική δεξιότητα

LOGOS ET_OPC S

Η εταιρεία εντείνει τη δέσμευσή της στην εκπαίδευση και προωθεί τη γραφή ως βασική δεξιότητα για τη δια βίου μάθηση. Η πρωτοβουλία αυτή της LAMY θα υποστηριχτεί από καμπάνιες αλλά και ειδικές χορηγίες καθ όλη τη διάρκεια το 2024. Επίσης, με το βλέμμα στο μέλλον του χειρόγαφου, η Lamy επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο ψηφιακής γραφής με το LAMY safari note+, την πρώτη γραφίδα της μάρκας για το iPad, θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

«Αυτό είναι ένα πρωτοποριακό βήμα που αναμένεται να αυξήσει σημαντικά το μερίδιο των οργάνων ψηφιακής γραφής στις συνολικές πωλήσεις της Lamy», λέει ο CEO Steffen Rübke. «Με την επέκταση του τμήματος της ψηφιακής γραφής, δημιουργούμε τις προϋποθέσεις – σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες πρωτοβουλίες που έχουμε ανακοινώσει-  για να οδηγήσουμε τη γραφή στο μέλλον ως μαθησιακή και δημιουργική δεξιότητα. Με τις υψηλές επενδύσεις που έγιναν στην παραγωγή, ενισχύσαμε βιώσιμα την παραγωγική μας διαδικασία  και την προετοιμάσαμε βέλτιστα για διεθνή επέκταση».

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email