Home » David Fussenegger | Νέα “βιώσιμη” αντιπροσωπεία για την Τσιρώνης Α.Ε. 

David Fussenegger | Νέα “βιώσιμη” αντιπροσωπεία για την Τσιρώνης Α.Ε. 

Από OPS Publications
05/04/2024

David Fussenegger | Νέα “βιώσιμη” αντιπροσωπεία για την Τσιρώνης Α.Ε.

LOGOS ET_CRT S

Η εταιρεία Τσιρώνης Α.Ε. καλωσορίζει στο χαρτοφυλάκιο των εταιρειών που αντιπροσωπεύει, την αυστριακή εταιρεία παιδικών ειδών διακόσμησης, David Fussenegger.

Με συνεχείς ανανεώσεις της συλλογής της, 13 χρόνια εμπειρίας και παρουσία σε χιλιάδες καταστήματα σε όλο τον κόσμο και εκατοντάδες χιλιάδες παιδικά δωμάτια και σπίτια, η εταιρεία αυτή φιλοδοξεί να αγαπηθεί και από τις οικογένειες της Ελλάδας και της Κύπρου με τα πανέμορφα διακοσμητικά μαξιλάρια, τις θερμοφόρες και τα πρωτότυπα βρεφικά κουβερτάκια αγκαλιάς σε γαντόκουκλα. Τα παραπάνω είδη ανήκουν στην Kids line της εταιρείας.

Ξεχωρίζουν χάρη στον boho minimal σχεδιασμό τους που δένει με κάθε τύπο δωματίου και την ιδιαιτέρως απαλή υφή τους. Φέρουν διπλή διάκριση (German Design Awards 2023 & 2024). Σχεδιάζονται και παράγονται στην Αυστρία από 100% ανακυκλώσιμα υλικά υψηλής ποιότητας, γεγονός που τα καθιστά ιδιαίτερα φιλικά προς το περιβάλλον αλλά και απόλυτα ασφαλή για το βρεφικό δέρμα! Αποτελούν ιδανική πρόταση eco-friendly δώρου για baby shower, πρώτα γενέθλια, βάπτιση κλπ. που ταιριάζει απόλυτα στη γκάμα προϊόντων κάθε επιχείρησης. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.tsironis.gr. Εναλλακτικά, καλέστε στο  2310 – 317167.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email